#MBFW2019 – Lena Hoschek op de Berlijnse modeweek 2019

Het is weer die tijd van het jaar – Lena Hoschek beigesteert met haar herfst/wintercollectie op de Fashion Week in de Duitse hoofdstad Berlijn. We hebben de show live gezien en zijn dolblij. Hoschek heeft ons ook dit jaar weer versteld doen staan met haar unieke ontwerpen.

Mode met humor – de filosofie van Hoschek

Lena Hoschek is vooral geïnspireerd door de Hollywoodsterren uit de jaren 40 en 50. Hoschek vindt het spannend en interessant hoe de sekssymbolen van de jaren 40 en 50 met humor door het leven gingen en zichzelf niet zo serieus namen in vergelijking met nu. Volgens Hoschek zijn Maryln Monroe, Sophia Loren en Gina Lollobrigida de aantrekkelijkste vrouwen aller tijden, niet alleen vanwege hun uiterlijk, maar ook vanwege hun onvergelijkbare persoonlijkheden, die voor Lena Hoschek pure inspiratie zijn. Het spectrum van haar mode is zeer breed. Jurken, rokken, blouses, broeken, traditionele klederdrachten, pyjama’s, brillen en andere accessoires worden door haar ontworpen en twee keer per jaar gelanceerd. Haar klanten zijn onder andere popster Katy Pery en Charlotte Roche.

Lena Hoschek – Herfst/Wintercollectie 2019 op MBWF

Voor de eerste keer mag Lena Hoschek haar collecties van 2010 in Berlijn presenteren. Een mengeling van vrouwelijkheid en sexappeal doet denken aan de jaren 50. Tegenwoordig wordt zij de ambassadrice van de vrouwelijkheid genoemd en zijn haar collecties, naast die van andere modeontwerpers, altijd fris en vrolijk. De catwalk van de modellen is versierd met oosterse patronen. Lena Hoschek komt aan het eind tevreden het podium op en wordt van alle kanten toegejuicht! Een goede finishing touch voor de jonge ontwerper.