Keulen: Open Casting Call – 16 april vanaf 14 uur

Het is weer zover! CM Models houdt een casting in Keulen op 16.04.2023 om 14.00 uur op een superlocatie in het centrum van Keulen en jij kunt erbij zijn. Heb je altijd al eens mee willen doen aan een model casting en kijken hoe je aankomt? Ken je iemand die model zou moeten staan? Hier is je kans! Hier vind je alle belangrijke informatie voor onze open casting.

Wees erbij – Open Casting Keulen

Je hebt altijd al deel willen uitmaken van een modellencast, maar twijfelde? Kom langs en maak kennis met ons team en de andere modellen ter plaatse.

 • Wanneer: 16.04.2023
 • Tijd: 14:00

We kijken uit naar uw komst.

Registreer nu en maak er deel van uit!

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Benadering

  Hier hebben we het adres van onze casting locatie. U kunt ons vinden in het kantoor van CM Models, Hansaring 1, 50670 Keulen.

  De locatie

  Reis je met de trein naar Keulen en wil je lopen in plaats van de metro te nemen? Wij hebben een korte route voor je. Zo kun je niet alleen bij onze model casting zijn maar ook de mooiste kant van Keulen ervaren in slechts 20 minuten.

  Wees jezelf!

  Natuurlijkheid is het allerbelangrijkste om als model van de grond te komen. Daarom is het belangrijk om zonder gestyled haar en make-up deel te nemen aan onze casting om onze scouters van je te overtuigen. Draag eenvoudige kleding, zoals een zwarte spijkerbroek en een eenvoudig topje. Sneakers zijn welkom, maar we zien je ook graag op hoge hakken, dus neem een paar hakken mee – geen must, maar welkom!

  Hier nogmaals in het kort:

  • Geen make-up
  • Natuurlijk kapsel
  • Eenvoudige outfit
  • Hoge schoenen

  Model casting: zo werkt het

  Om je een indruk te geven van hoe een casting bij ons eruit ziet, hebben we een korte video voor je om te bekijken tijdens je reis. Onze casting in Berlijn in het Huis van Weekend.