Het modellenboek: gids voor alle modellen

The Model Book – Model worden kan zowel fascinerend als uitdagend zijn, vooral voor aspirant-modellen. We nemen een kijkje in “The Model Book” van Stephan, de eigenaar van CM Models. Het boek is een trouwe metgezel voor zowel aspirant- als ervaren modellen.

Exclusieve inzichten van een modellenbureau

The Model Book wordt al vijf jaar verkocht in het Duits en nu is het eindelijk verkrijgbaar in het Engels! Het boek biedt niet alleen inzicht in Stephan’s persoonlijke ervaringen als modellenboeker en agentschapseigenaar, maar is ook een uitgebreide gids voor aspirant-modellen.

Het Modellenboek is ook beschikbaar als podcast: Waar er ook podcasts zijn!

Tips voor afgietsels, polaroids & wandelingen

Met ongeveer 200 pagina’s biedt het boek gedetailleerde informatie over alle aspecten van het modellenwerk. Van de eerste castings tot de sollicitatie, polaroids, loopvideo’s tot auditievideo’s en het werk van je agentschap. Het behandelt vragen over het eerste jaar als model, aan de slag gaan met e-commerce en social media shoots, en geeft waardevolle tips over hoe je jezelf kunt vestigen in de industrie.

Ervaringen met modeshows & Parijs en Milaan

Met acht jaar ervaring in de mode-industrie brengt Stephan waardevolle inzichten in zijn boek. Van het bijwonen van prestigieuze modeshows tot reizen naar Milaan, Parijs en andere modesteden, al deze ervaringen zijn vastgelegd in het Modellenboek. Het dient als een schatkamer voor aspirant-modellen die kunnen profiteren van Stephan’s expertise.

Gids, inspiratie, instructie: Het modellenboek

Het modellenboek is een uitgebreid hulpmiddel voor aspirant-modellen en biedt technisch advies en persoonlijke inzichten. Het behandelt het belang van alles van castings tot internationale banen en dient als een inspirerende gids voor succes in de modewereld. Het boek combineert expertise met praktijkervaring en is onmisbaar voor een serieuze carrière als model.

Meer informatie over:

Model zijn en model worden – nu in de boekhandel

Op Amazon > Het modellenboek