Modellenbureau Duitsland: Aanmelden en boeken

Er zijn veel modellenbureaus in Duitsland en vooral klanten uit het buitenland zijn altijd op zoek naar een bureau in Duitsland voor fotoshoots en commerciële producties. Vooral wanneer u voor het eerst een modellenbureau in Duitsland boekt, weet u natuurlijk vrij weinig over de voorwaarden die hier heersen. Daarom is het belangrijk dat je een gerenommeerd en ervaren modellenbureau in Duitsland aan je zijde hebt, dat je helpt het perfecte model te vinden, maar ook eerlijk alle voorwaarden bespreekt. Als u vragen heeft over een model boeking in Duitsland, dan is ons agentschap uw contact. Onze modellenportefeuille wordt geselecteerd en elk model wordt tot in detail gebrieft en gecoacht, zodat u zich als klant tijdens de productie volledig op de fotoshoot kunt concentreren.

Mode in Duitsland

Duitsland is een van de grootste markten ter wereld na Amerika en China. Onze economische output, afgezet tegen onze omvang, is enorm. Daarom is Duitsland ook een interessante afzetmarkt voor veel modeketens en dus natuurlijk altijd in beeld als het gaat om nieuwe collecties en presentaties. Veel van de fotoshoots worden daarom ook op locatie in Duitsland gedaan. Een fotoshoot in Berlijn is moeilijk na te bootsen in Sao Paulo, Brazilië. Veel cliënten zijn daarom niet alleen op zoek naar een modellenbureau in Duitsland, maar natuurlijk ook naar de juiste stylist, hair & make-up artist en natuurlijk de perfecte locaties, evenals fotostudio’s in Berlijn, München, of zelfs Hamburg en Keulen. Wij kunnen u op elk moment bij uw zoektocht ondersteunen!

Filmproducties in Duitsland

Modellen zijn niet alleen nodig voor fotoshoots, maar ook voor bewegende beelden. Video’s en films zijn tegenwoordig zeer divers, van de promotievideo voor de bioscoopfilm tot de online advertentie, er is van alles. Voor elk nieuw product heb je een nieuwe reclamefilm nodig. Het maakt niet uit of u handmodellen, haarmodellen of volledige lichaamsmodellen zoekt. Ze worden op veel verschillende manieren gebruikt in reclamefilms. Van de presentatie van een nieuwe haarshampoo tot een e-bike commercial. Dus er zijn geen grenzen aan je verbeelding. In Duitsland heb je alle mogelijkheden om uitstekende commercials te produceren.

Boek uw model in Duitsland

Ons modellenbureau adviseert u bij het boeken van modellen in Duitsland. Van de eerste administratie, tot de berekening van de gebruiksrechten, tot het beheer van de reizen indien u dat wenst. Wij zorgen niet alleen voor de vluchten, maar ook voor het hotel. In de tussentijd kunt u zich volledig concentreren op het plannen van uw fotoshoot of uw commerciële filmproductie. Als u vragen of reserveringsverzoeken heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons team!