Model Coaching ’22: Wees erbij – Solliciteer nu en win een wildcard!

Eigenlijk is de CM Coaching exclusief voor onze CM New Faces – maar ook deze keer kun je een wildcard winnen! Wees erbij als 15 van onze jongste modellen training krijgen van onze 4 coaches in 3 disciplines. Het doel? Perfecte voorbereiding voor gietstukken en banen. Wil je erbij zijn en met ons trainen? Ken je iemand die model zou moeten worden? Stuur ons uw foto’s en maak met een beetje geluk deel uit van de CM-coaching op 18.06.22 in Keulen.

Model Coaching ’22 op 18.06.

Wat gebeurt er tijdens Modelcoaching? Direct na het aanbrengen!

  Name:

  Age:

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Height*

  Photos

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Vaardigheden voor modellen! Coaching en coaches in een oogopslag

  Met onze persoonlijkheidscoach en zijn decennialange ervaring leert u kleine en grote trucs die u meer en meer zelfvertrouwen zullen geven. Onze poseercoach en fotograaf legt het werk op de set uit en geeft praktische tips voor verschillende jobs, van e-commerce tot lookbook en campagne. In het derde deel leer je met onze twee runway coaches de fijne kneepjes van een modeshow, zodat klanten van je zullen houden en je opnieuw zullen boeken! Eén dag, 3 onderwerpen, 4 coaches en onze CM New Faces!

  Tip! Iets verder naar beneden vindt u een korte documentaire van een van de laatste coachingsessies.

  Waarom geven wij deze exclusieve coaching aan onze modellen?

  Model worden? De weg is lang, van je eerste sollicitatie bij een modellenbureau, tot het modellencontract, je eerste proefshoots met goede fotografen, de eerste castings, kleine pasvormen voor klanten, shoots voor social media, shoots voor online shops, campagneshoots, videoshoots en dan zijn er ook nog modeweken en modeshows – kortom: er valt heel wat te leren!

  Om ervoor te zorgen dat onze modellen van het agentschap goed opgeleid zijn voor alle soorten jobs, organiseren wij deze exclusieve modellencoaching één of twee keer per jaar!

  Solliciteer nu! Slechts 3 foto’s en een beetje geluk

  Solliciteer nu en win met een beetje geluk de wildcard voor de coaching! Je hebt maar 3 foto’s nodig en je contactgegevens zodat we je kunnen bereiken.

  Al uw gegevens worden veilig verstuurd met SSL-codering en worden na de sollicitatieperiode gewist (tot 16.06.22).

   Name:

   Age:

   City:

   Mobile:

   E-Mail:

   Height*

   Photos

   Maximum 8 MB / Photo

   Whole body

   Coaching Docu: Modellen in opleiding

   Training: Persoonlijkheid, Posting en Catwalk

   Er zijn 4 coaches in de 3 gebieden:

   1. Persoonlijkheids opleiding
   2. Poseren / On-Set Training
   3. Catwalk Opleiding

   Persoonlijkheidstraining – Deel 1

   Persoonlijkheidstraining, zelfbewustzijn en uiterlijk. Je eerste optreden bij een modellenbureau, je eerste, tweede en derde casting, het komt altijd op één ding aan: Het eerste moment. Als je verlegen lijkt, krijg je de baan meestal niet. Of… kan je verlegenheid ook als een kracht gebruiken?

   Met onze persoonlijkheidscoach en zijn decennialange ervaring leert u kleine en grote trucs die u meer en meer zelfvertrouwen geven.

   • Persoonlijkheid
   • Zelfvertrouwen

   Poseren / Aanzet Training – Deel 2

   Poseren voor de verschillende banen, alleen, met “de beste vriend” (tweede model) of met “goede vrienden” (meerdere modellen), leert u in het tweede deel. Hiervoor hebben we onze favoriete fotograaf uitgenodigd als mentor en coach. Hij zal u een eerlijk inzicht geven vanuit het perspectief van de productie (klant, fotograaf).

   Op die manier weet je wat je kunt verwachten op de set!

   • Veranderlijkheid
   • Interactie met andere modellen op de set

   Catwalk Training – Deel 3

   Banen bij een modeshow zijn het typische beeld dat in je opkomt als je hoort over en denkt aan modellen. Als jong model werk je idealiter ook in het buitenland en op de grote modeweken in Londen, Parijs, Milaan of zelfs New York en Sjanghai. Het is zo belangrijk dat je weet hoe een modeshow en de catwalk werken, zodat je het kan maken op de catwalk.

   10, 15 of zelfs 20 modellen moeten strak getimed, op een liedje presenteren. Het is allemaal een kwestie van seconden. Tegelijkertijd presenteer je mode voor het publiek, maar ook voor fotografen en media die je aan het eind van de catwalk opwachten.

   Onze 2 runway coaches zullen sequenties en choreografieën met u trainen.

   • Catwalk ervaring
   • Vooraan posten
   • Choreografieën