Paris Fashion Week – Adelina, Klara & Linn Cocaine Modellen live bij het evenement

De Paris Fashion Week is dit jaar weer terug, een week vol fashionista’s, ontwerpers, bloggers, modellen en runway shows. In de stad van de liefde is het deze week een prachtig schouwspel rond de modewereld.

Modeweek Parijs – ontwerpers, modellen en bloggers

Waarschijnlijk de meest hectische tijd van het jaar voor een model, maar ook de tijd waarin je de kans hebt om naam te maken voor jezelf. Tussen repetities, castings en shows door, is er weinig tijd om achterover te leunen en niets te doen. In plaats daarvan ontmoet je de meest invloedrijke mensen in de modewereld die er zijn. Van bloggers tot ontwerpers tot agenten, andere modellen of fotografen. Als er een hotspot is, dan is het hier. Dit jaar kunnen we met trots zeggen dat 3 van onze Upcoming Models ter plaatse zijn en alle 3 werken.

Adelina, Linn & Klara – Cocaïnemodellen in het midden van dit alles

Dit jaar zijn 3 van onze CM meisjes in Parijs en werken allemaal hard aan hun carrière. Ze brengen hun tijd door met castings, runways, showrooms en co. Door de vele indrukken en ervaringen ontwikkelen Linn, Klara en Adelina zich meer en meer tot de lievelingen van onze klanten en winnen ze bij elke klus aan professionalisme. Nu maken ze samen Parijs onveilig en verheugen ze zich allemaal op de komende dagen.

Adelina – Onze Runway Powergirl

Na de laatste succesvolle verblijven in het buitenland, die Adelina goed hebben doorstaan, heeft zij haar volgende mijlpaal bereikt. Ze liep op Paris Fashion Week. Ze heeft al gelopen voor de 2 merken Moohong en Dawei en de week is nog maar net begonnen.

https://www.instagram.com/p/B9EoFrrK-Wx/

De hoogtepunten van Paris Fashion Week 2020

Wie zijn mode op de PFW mag presenteren, heeft het gemaakt en is ingeburgerd in de modewereld. Elke ontwerper is een winnaar, maar hier zijn onze TOP-highlights van de beste shows dit seizoen.

Chanel Haute Couture S/S 2020 – De complete modeshow

Ook al kreeg Karl Lagerfeld dit jaar niet de kans om zijn touch aan de show toe te voegen, Chanel deed zijn erfenis eer aan. Bekijk de volledige runway show van de Chanel Haute Couture Lente en Zomer Show 2020 in Parijs.

 

Balmain – Lente/Zomer 2020

De show in een prachtige, enorme ambiance was al een echte blikvanger. Olivier Rousteing heeft zichzelf echter volledig overtroffen door het anders zo extravagante merk te mengen met een coole, moderne en bijna futuristische stijl. U kunt de hele show hier zien.

Saint Laurent – Herfst/Winter 2020

De locatie van de laatste Saint Laurent-show deed bijna denken aan de komende James Bond-film. In volle focus van de modellen en ontwerpen werden felle lichtbundels op individuele modellen geschenen. Hier vindt u de hele show met veel inzichten en ontwerpen en supermodellen zoals Kaia Gerber.