Training voor mannen – trainingen voor armen, rug en buik

Training voor mannen – De beste trainingen voor armen, rug en buik. Het kerstseizoen en oudejaarsavond hebben een paar pondjes opgeleverd. Naast lichaamsverzorging is ook het figuur van groot belang als het gaat om modellenwerk. Model worden Veel mensen hebben zich voor het nieuwe jaar voorgenomen om tegen de zomer de nieuwe kilo’s eraf te werken. Iedereen heeft zijn eigen probleemgebieden op het lichaam die hij wil trainen. Het maakt niet uit of het gaat om specifieke delen van het lichaam zoals de buik, de armen of het hele lichaam in de vorm van uithoudingstraining. Er zijn veel verschillende manieren om uw gewenste doelen te bereiken. Van workouts tot verschillende sporten, alles kan je helpen om je droomlichaam te krijgen.

Rug – Sterke rug & rechte lichaamshouding

Je moet je rug training nooit verwaarlozen tijdens een thuis training. Aan de ene kant, om spier onevenwichtigheden te voorkomen. Plus: een goed getrainde rug zorgt voor een betere houding, beschermt u tegen blessures en verlicht de druk op de gevoelige tussenwervelschijven. In dit artikel hebben we drie video’s voor je die je zullen helpen om een sterke rug en een rechte houding te krijgen. Verder hebben wij de meest gemaakte rugtrainingsfouten voor u op een rijtje gezet.

Versterk de jouwe nu:

Armen – Biceps & Triceps Oefeningen

Vooral als man maken getrainde armen een krachtige indruk, omdat gespierde armen symbool staan voor kracht en veiligheid. Armtraining levert naast een mooi uiterlijk ook andere voordelen op, want de training maakt je ook sterker en in staat om zware dingen te tillen. In dit artikel presenteren we drie nuttige workouts voor mooie armen.

Oefeningen voor thuis:

Buik – veelgemaakte fouten & 10 oefeningen

Bijna elke man droomt van een six-pack. Om dit te bereiken is het belangrijk dat u uw buikspieren opbouwt met voortdurende trainingen en aandacht besteedt aan uw voeding. Sit-ups of crunches alleen zijn helaas niet voldoende, het is belangrijk dat er een constante stimulans is, wat u bijvoorbeeld kunt bereiken met halters, of als alternatief met waterflessen. Dit creëert de gespierde basis voor uw verdere training. In dit artikel hebben we een paar video’s voor het trainen van de buik voor je geselecteerd.

Een six-pack met:

Benen – Succes & Zomerfiguur

Benentraining is een belangrijk onderdeel van het trainingssucces voor mannen. Het hangt altijd af van uw persoonlijke doel, of u bijzonder gespierde of slanke, welomlijnde benen wilt hebben. Eén ding is zeker: met regelmatige beentraining krijgt u gegarandeerd een stevigere houding, een beter evenwicht en in het algemeen meer kracht voor alledaagse bewegingen zoals joggen, traplopen of springen. Als je je billen, dijen en onderbenen bij elkaar telt, zijn je benen de grootste spiergroep in je lichaam. je werkt ze samen in veel beenoefeningen, wat weer betekent dat je veel calorieën verbrandt en effectief vet verliest.

Gespierde benen met een:

Hele lichaam – 10 minuten & calorieverbruik

Gezond en fit door het dagelijks leven. Oefenen met uw eigen lichaamsgewicht helpt u onmiddellijk om een gezonder en sterker lichaam te krijgen. Een full-body workout thuis heeft veel voordelen. Je kunt altijd en overal beginnen, je hebt geen abonnement nodig, geen smoesjes en geen reiskosten. Als thuis trainen op den duur te weinig en te saai voor u is, kunt u gewichten in de vorm van waterflessen of een gevulde rugzak gebruiken als extra gewichten om uw spieren nog intensiever op te bouwen.

Fit door het dagelijks leven:

Uithoudingsvermogen – Cardio & 70 Oefeningen

Er zijn veel verschillende soorten en vormen van duurtraining. Uithoudingstraining verwijst naar sporten die vooral het cardiovasculaire systeem op de proef stellen. Klassieke duurtrainingen zijn hardlopen, zwemmen en fietsen. Er zijn echter ook talrijke trainingen om het uithoudingsvermogen thuis te trainen. Regelmatige training kan snel verbeteringen aantonen en een extra motiverende kick geven. Ben je klaar om je uithoudingsvermogen te verbeteren? Ga dan aan de slag met de vele oefeningen en workouts!

Verbeter het uithoudingsvermogen met:

Sport – Boksen & Voetbal

Je kunt je lichaam niet alleen trainen in de sportschool of met behulp van workouts, want er zijn allerlei sporten die niet alleen leuk zijn, maar die je ook fit houden en je uithoudingsvermogen vergroten. Er zijn veel verschillende soorten sport, dus er is voor iedereen wel een sport om van te genieten. In dit artikel maakt u kennis met enkele van deze sporten en leert u over alle voordelen van elke sport.

Geniet van sport met:

Nog meer tips? Volg professionals op YouTube

Wil je meer inspiratie voor je workouts? Dan krijg je tips van de profs zoals Chris Heria en Bully Juice.

  • Fitness Influencer