Fitness Influencers : Chris Heria, Bully Juice & Fraser Wilson

Fitness Influencer Men – Veel fitness YouTubers, zoals Chris Heria, Bully Juice, Fraser Wilson en Rowan Row zijn de laatste jaren steeds meer rolmodellen geworden. Vooral op het gebied van fitness en thuistraining zijn er de laatste jaren steeds meer YouTubers die zich richten op het onderwerp fitness en workouts. Onder de vele YouTubers, hebben wij de beste kanalen voor u geselecteerd. Al deze zenders bieden u doeltreffende en vooral verstandige workouts voor uw droomfiguur. Of u nu een beginner of een gevorderde gebruiker bent, iedereen zal vinden wat hij zoekt. Laat je inspireren door alles van Chris Heria tot Rowan Row. Lees hier meer! Video, oefeningen en tips: Thuis trainen.

Chris Heria – fitness model

Het succesvolle fitnessmodel is afkomstig uit Florida en raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de fitnessindustrie. Na verloop van tijd besefte Chris Heria dat hij veel meer kon doen met al zijn kennis en ervaring en besloot hij een fitnessschool te openen. Via zijn verschillende workouts, seminars en YouTube-video’s moedigt hij mensen aan om fit en vooral gezond te zijn. Wilt u uw levensstijl veranderen of verbeteren? Kijk dan zeker eens naar dit artikel over Chris Heria’s routine.

Verbeter uw levensstijl nu:

Bully Juice – Amerikaanse fitness-influencer

Wilt u spieren opbouwen zonder apparatuur of een sportschool? Hier vindt u de beste oefeningen voor krachttraining zonder apparatuur, waarmee u thuis op een flexibele en ongecompliceerde manier fit wordt. Bully Juice is een van de meest succesvolle fitness influencers ter wereld en begeleidt je naar je doel met intensieve, kraakheldere thuisworkouts. Probeer het maar uit!

Maak je klaar voor je thuis workout:

Fraser Wilson – Fitness Star

Hij is een van de meest bekende fitness influencers in de wereld. Elk begin is moeilijk, hij is ook ergens begonnen en dat als een onzekere jongen in de sportschool. In de sportschool of tijdens het sporten verlicht je stress en het voelt als meditatie, dat is precies wat Fraser’s drang was om door te zetten. Ben jij ook klaar om aan je doelen te werken? Want hier vind je de beste en meest motiverende video’s van Fraser Wilson. Hij begeleidt je op de reis naar je persoonlijke droomlichaam met korte, pittige workouts die je thuis kunt doen.

Begin met je training:

Rowan Row – Roemeense Influencer

De fitness YouTuber staat bekend om zijn effectieve workouts en trainingsplannen. Rowan is geboren in Roemenië en woont daar nog steeds. Hij is al bijna 10 jaar op YouTube en heeft nu meer dan 1,65 miljoen abonnees. Zijn populairste video is 29 miljoen keer bekeken op YouTube, en het is een ochtendroutine om vet te verbranden. In dit artikel vind je de vier populairste video’s van Rowan’s YouTube-kanaal.

Nu opstijgen: