Chris Heria – Training en workout: Ochtendritueel en voedingsplan

Chris Heria – Het succesvolle fitnessmodel is afkomstig uit Florida en raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de fitnessindustrie. Na verloop van tijd besefte Chris Heria dat hij veel meer kon doen met al zijn kennis en ervaring en besloot hij een fitnessschool te openen. Via zijn verschillende workouts, seminars en YouTube-video’s moedigt hij mensen aan om fit en vooral gezond te zijn. Wilt u uw levensstijl veranderen of verbeteren? Kijk dan zeker eens naar dit artikel over Chris Heria’s routine. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in bijvoorbeeld Düsseldorf, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar het overzicht van fitness influencers.

Ochtendtraining

Verlies lichaamsvet in 7 minuten met Chris Heria. Deze workout is perfect om te doen voor het werk, school of studie om je wakker te maken. Niets staat je in de weg om de dag fit te beginnen.

Abs zoals Chris Heria

Trek samen op met Chris Heria. Doe deze workout elke ochtend of elke avond om net zo’n six-pack te krijgen.

Push Day

100 push ups per dag? Chris Heria laat je zien hoe. Deze trainingsmethode is zeer effectief voor het opvoeren van herhalingen.

Chris Heria – Voedingsplan

Ga mee met Chris Heria voor een week van wat hij eet. De juiste opleiding is niet voldoende om resultaten te boeken. Het juiste dieet is veel belangrijker om resultaten op lange termijn te zien. De volgende producten maken deel uit van Chris’ dieet:

  • Broccoli
  • Asperges
  • Griekse yoghurt
  • Bonen
  • Eieren
  • Uien

Fitness Influencer: Bully Juice en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.