Gezichtsverzorging: Dagelijkse verzorging, routine & tips

Gezichtsverzorging – Ook mannen hebben recht op een schoonheidsroutine! Een snelle plens water op het gezicht en dat is het? Geen denken aan! Als je er toch moeite voor doet, kun je het beste een gezichtsreinigingsproduct gebruiken dat ook je poriën grondig reinigt.

Als je echt kieskeurig bent, zorg er dan ook voor dat je het water niet te heet zet, want dat droogt de huid uit. Vochtinbrengende crème, aftershavelotion of scrub – Hier zijn enkele nuttige video’s voor mannen om hun huid te verzorgen en te beschermen naargelang hun individuele behoeften. Terug naar de mannen verzorgings gids. Nog meer tips: Beauty gids.

Gezichtsverzorging voor beginners

Als het op je gezichtsverzorgingsroutine aankomt, is consistentie de sleutel. Hier is hoe je ’s nachts een mooie huid kunt krijgen met slechts een beetje tijd en producten: Je nieuwe dagelijkse avond gezicht routine. Maak er een gewoonte van om je huid te verzorgen.

Dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine

Huidverzorging zou geen ontmoedigende taak moeten zijn. Je hebt geen uitgebreide routine nodig die je elke ochtend 30 minuten in de badkamer houdt. Een eenvoudige dagelijkse routine in 3 stappen en aandacht voor een paar aspecten van uw dagelijkse routine zijn meer dan genoeg om uw huid er op zijn best te laten uitzien.

6 gezichtsverzorgingstips

Hier zijn 6 tips om in gedachten te houden bij de verzorging van je gezicht om een mooie en stevige huid te krijgen.

  • Bepaal het huidtype (gevoelig, droog, normaal, vet, gemengde huid)
  • Gebruik de juiste producten voor uw huidtype
  • Was het gezicht dagelijks
  • Drink veel water.
  • Draag altijd zonnecrème
  • Voldoende slaap

Meer tips: Baardverzorging en meer

Meer verzorgingstips voor mannen! Hier is meer over het onderwerp van mannelijke verzorging. Bijvoorbeeld, je nieuwe baardverzorgingsroutine. Speciale tip: Wist je dat er nu ook beautylabels zijn die hun producten niet op dieren testen? Lees hier meer.

4 dierproefvrije schoonheidsmerken

Het vinden van betrouwbare merken als het gaat om dierproefvrije en milieuvriendelijke merken is niet gemakkelijk en vaak frustrerend en tijdrovend. Wij maken het u gemakkelijk en laten u kennismaken met beautylabels die hun cosmetica niet op dieren testen en alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken die goed zijn voor uw gevoelige huid en haar.

Baardverzorging: tips & baard harsen

De man van de wereld draagt tegenwoordig een baard: of het nu een coole driedaagse baard is of een nonchalante volle baard, baarden zijn nu meer dan alleen een modetrend. Er is echter één voorwaarde: de baard moet goed gekapt en verzorgd zijn. Hiervoor zijn de juiste baardverzorgingsproducten beschikbaar. Met een baardverzorgingsproduct dat is afgestemd op uw haarstructuur en baardstijl, kunt u uw baard zorgvuldig wassen, verzorgen en stylen. In dit artikel zult u leren wat belangrijk is.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Wij houden van beauty tools! Waarom? Ze zijn zo veelzijdig en nuttig voor je huidverzorgingsroutine. Met beauty tools kunt u oneffenheden bestrijden, uw haarstijl revolutioneren en zelfs uw gezicht een nieuwe vorm geven. Je hebt altijd al een meer makende kaaklijn gewild, de Gua Sha kan meer doen dan alleen je gezicht masseren. Wij stellen u de meest trendy beauty tools van het moment voor, die echt zin hebben en een plaatsje in uw huis zouden moeten vinden.

Mannenverzorging: haarverzorging en meer

Hier kom je terug bij het mannen verzorgings overzicht.