Gua Sha: Rozenkwarts, Kaaklijn, Gezichtsmassage & Romee Strijd

Gua-Sha schoonheidsmiddel: Heb je gezwollen ogen? Of wil je een meer gedefinieerde kaaklijn? Dan is dit precies een zaak voor Gua-Sha gereedschap. Dit Chinese schoonheidsmiddel, dat zich laat vertalen als “schrapen”, bevordert de bloedsomloop, maakt de huid strakker en draineert het lymfestelsel. Een gezichtsmassage met de gua sha steen raakt ook acupunctuurpunten en helpt de spanning in het gezicht te verlichten. Wees klaar voor een gezonde teint op je gezicht. Romee Strijd laat je zien hoe. Lees hier meer over gezichtsverzorging. Terug naar Beauty Tools en terug naar de Beauty Gids.

Gua-Sha: de wondersteen

De gua sha voor het gezicht is een natuurlijke techniek die de vitaliteit en de gezondheid van de huid verhoogt om haar een jonge uitstraling te geven. De contouren worden gemodelleerd en geaccentueerd, en de huid wordt gladgestreken en verhelderd. Er zijn vele methoden om gua sha toe te passen, dus we hebben de beste tips voor je uitgezocht om thuis te proberen. Deze verzachtende en verfraaiende methode is gemakkelijk te leren, thuis of onderweg.

Gua Sha Routine met Romee Strijd

Wereldberoemd model Romee Strijd gebruikt het beroemde Gua Sha product al enige tijd en ziet nu al een zichtbaar verschil. Een natuurlijke manier om het gezicht glad te strijken en te verstevigen. Laat het, net als het Nederlandse model, een must worden in uw huidverzorgingsroutine. Welke gezichtsproducten je nodig hebt voor de routine:

  • Gua Sha Rosejoice
  • Oogcrème
  • Vochtinbrengend serum

De oplossing voor een vollere huid

Als het gaat om huidverzorging en -vorming, staan jade rollers en gua sha hulpmiddelen bovenaan de lijst van deskundigen en schoonheidsliefhebbers. Hier kunt u leren hoe u deze cosmetische hulpmiddelen correct gebruikt en welke voordelen ze u bieden. Van gezichtsmassage tot lymfedrainage, het is er allemaal.

  • 0:00 Wat is Jade Rolling en Gua Sha?
  • 1:30 Voordelen van jade rollen
  • 2:01 Voordelen van Gua Sha
  • 3:09 Product aanbevelingen
  • 5:05 Hoe gebruik je een Gua Sha hulpmiddel?

Schoonheidstips: Dermaroller en meer

Of u nu een stevige teint wilt of ontstekingen wilt tegengaan, wij hebben de beste producten voor u uitgezocht.

Dermaroller: Microneedling & Acne

Een gezonde en stralende huid geeft ons veel zelfvertrouwen, des te meer zijn we verontrust door huidverslapping, rimpels en littekens. Dermaroller – De allrounder, of het nu gaat om het bestrijden van rimpels, het gladstrijken van acnelittekens, het behandelen van striae of het stimuleren van de haargroei. Dit is hoe je van je acne afkomt.

Oogkringen: Masker, Gua Sha & Crème

Te weinig slaap? Te veel werk? Of ben je niet genoeg in de frisse lucht geweest? Eén ding is duidelijk: donkere schaduwen onder de ogen maken dat we er allemaal moe en ziekelijk uitzien. Wij hebben de beste tips en producten tegen donkere kringen op een rijtje gezet!

Haarverzorging: Kapsels & Maskers

Haarverzorging aangepast aan uw haarstructuur bepaalt uiteindelijk hoe vol, glanzend en gezond uw haar zal zijn. De volgende tips voor haarverzorging en -styling zijn niet te missen.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Hier komt u terug bij het Beauty Tools overzicht.