Baardverzorging: Tips voor beginners, routine & baardharen

Baardverzorging – De man van de wereld draagt tegenwoordig een baard: of het nu een coole baard voor drie dagen is of een nonchalante volle baard, baarden zijn nu meer dan alleen een modetrend. Er is echter één voorwaarde: de baard moet goed gekapt en verzorgd zijn. Hiervoor zijn de juiste baardverzorgingsproducten beschikbaar.

Was, verzorg en stijl uw baard zorgvuldig met een baardverzorging die past bij uw haarstructuur en baardstijl. Lees dit artikel om uit te vinden wat belangrijk is. Terug naar de mannen verzorgings gids. Meer tips: Beauty gids.

Tips voor beginners

3 dagen baard, volle baard of snor: het haar op uw gezicht moet verzorgd worden. Hier vindt u tips voor de juiste baardverzorging.

Routine voor baardverzorging

Gewoon laten groeien en er klaar mee zijn? Helaas is het niet zo eenvoudig. Helaas heeft de natuur maar weinig mannen gezegend met een gelijkmatige baard en zacht haar. Hier is hoe je je baard in topvorm houdt.

  • Wassen
  • Creaming
  • Scheerbeurt
  • Styling

Baardgroei

In theorie zou het kweken van een baard niet meer dan geduldig wachten moeten betekenen, maar in werkelijkheid zijn er een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je baard uitgroeit tot een weelderige, majestueuze, gezonde baard en niet tot een geschubde puinhoop. In de video worden 5 eenvoudige dingen gepresenteerd die je kunt doen om je baard goed te verzorgen.

Verzorgingstips: Haarverzorging en meer

Meer verzorgingstips voor mannen! Hier vindt u meer informatie over mannenverzorging. U kunt hier een gezichtsverzorgingsroutine en haarverzorgingstips vinden.

Gezichtsverzorging: Dagelijkse verzorging & tips

Mannen hebben ook recht op een schoonheidsroutine! Een snelle plens water op het gezicht en dat is het? Geen denken aan! Als je dan toch de moeite neemt, kun je het beste een gezichtsreiniger gebruiken die ook je poriën grondig reinigt. Als je kieskeurig bent, zorg dan dat het water niet te heet is – dat droogt de huid uit. Vochtinbrengende crème, aftershavelotion of scrub: hier vindt u enkele nuttige video’s voor mannen om hun huid te verzorgen en te beschermen naargelang hun individuele behoeften.

Haarverzorging: Routine en gezond haar

Er zijn weinig manieren om je stijl en karakter zo specifiek te definiëren als met een nonchalant kapsel. Een nieuw kapsel is immers vaak de eerste stap als je zin hebt in verandering. Om lang van uw kapsel te kunnen genieten, is een goede verzorging het allerbelangrijkste. Hoe ouder je wordt, hoe meer verzorging je haar nodig heeft. Als u over tien, twintig of dertig jaar nog steeds indruk wilt maken met uw volle haardos, dan mag u uw haar niet langer verwaarlozen.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Wij houden van beauty tools! Waarom? Ze zijn zo veelzijdig en nuttig voor je huidverzorgingsroutine. Met beauty tools kunt u oneffenheden bestrijden, uw haarstijl revolutioneren en zelfs uw gezicht een nieuwe vorm geven. Je hebt altijd al een meer makende kaaklijn gewild, de Gua Sha kan meer doen dan alleen je gezicht masseren. Wij stellen u de meest trendy beautytools van vandaag voor, die echt zinvol zijn en een plaatsje in uw huis zouden moeten vinden.

Mannenverzorging: haarverzorging en meer

Hier kom je terug bij het mannen verzorgings overzicht.