Bully Juice – Training en workouts: Lichaam en armen

Bully Juice – Wilt u spieren opbouwen zonder apparatuur of sportschool? Hier vindt u de beste oefeningen voor krachttraining zonder apparatuur, waarmee u thuis flexibel en zonder complicaties fit kunt worden. Bully Juice is een van de meest succesvolle fitness influencers ter wereld en begeleidt je naar je doel met intensieve, kraakheldere thuisworkouts. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in New York, Frankfurt of Londen, bijvoorbeeld. Probeer ze maar uit! Terug naar het overzicht van fitness influencers.

Intensieve full-body workout met Bully Juice

Thuisworkouts zijn een echte redder in nood, precies op die dagen dat je niet naar de sportschool kunt gaan of het gewoon geen zin heeft om lid te zijn van een sportschool vanwege te veel dagelijkse stress. Je kunt veel bereiken met thuis trainingen. Dat is precies wat Bully Juice je laat zien.

Thuis trainen in slechts 5 minuten

We weten allemaal dat je altijd 5 minuten voor jezelf kunt nemen, hoe gestrest je ook bent en hoe weinig tijd je ook hebt. Deze thuis workout werkt alleen als je er echt mee bezig bent en de wilskracht hebt. Voor de best mogelijke resultaten herhaalt u deze training twee tot drie keer per week.

Full Body Workout – Slechts 10 minuten

Maak je klaar voor de beste full body workout die je ooit gedaan hebt. Deze workout is perfect om in je ochtendroutine op te nemen en kost je maar 10 minuten.

Arm workout in slechts 5 minuten

Wil je stevigere armen of spieren opbouwen? Dan is deze workout perfect voor jou!

Fitness Influencer: Fraser Wilson en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.