Fraser Wilson – Training en workouts: Ochtend- en avondroutine

Fraser Wilson – Hij is een van de meest bekende fitness influencers in de wereld. Elk begin is moeilijk, hij begon ergens en dat als een onzekere jongen in de sportschool. In de sportschool of tijdens het sporten verlicht je stress en het voelt als meditatie, dat is precies wat Fraser’s drang was om door te zetten. Ben jij ook klaar om aan je doelen te werken? Want hier vind je de beste en meest motiverende video’s van Fraser Wilson. Hij begeleidt je op de reis naar je persoonlijke droomlichaam met korte, pittige workouts die je thuis kunt doen. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in New York, Frankfurt of Londen, bijvoorbeeld. Terug naar het overzicht van fitness influencers.

Buikspiertraining voor thuis

Maak je klaar voor de beste ab workout van je leven. Een ab workout die je altijd en overal kan doen. Je hebt geen extra gewicht nodig, tenzij je je training een tandje hoger wilt zetten.

De 10 minuten workout in de ochtend

Wilt u de dag sportief en gemotiveerd beginnen? Integreer dan Fraser Wilson’s full-body workout in je ochtendroutine om de dag fris en fit te beginnen.

Avondtraining met Fraser Wilson

Kon je niet genoeg krijgen van je ochtendtraining? Probeer dan zeker deze intense workout voor je naar bed gaat. Word fit voor het komende zomerseizoen.

De perfecte buikspiertraining

Om een echte six-pack te ontwikkelen, moet je trainen vanuit verschillende invalshoeken. Verschillende oefeningen richten zich op verschillende spiergroepen. De schuine buikspieren zijn een absolute must als het gaat om het ontwikkelen van een esthetische lichaamsbouw. Ga je voor een V-vormige look? Dan is er geen andere manier dan de schuine buikspieren te trainen.

Fitness Influencer: Rowan Row en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.