Buik-benen-billen: workouts zonder toestellen voor thuis

Buik-benen-billen – U wilt uw benen strakker maken en uw buik platter, maar de sportschool is geen optie omdat die te ver weg is of ongeschikte openingstijden heeft? Uw dagelijks leven is te stresserend en u hebt thuis maar weinig ruimte? Geen probleem. Je kunt je lichaam nog steeds fit houden. Of het nu gaat om je buik, je benen, je billen of al het bovenstaande – er zijn goede oefeningen die je thuis kunt doen om je lichaam in topvorm te krijgen! In dit artikel tonen we je de beste buikspieroefeningen om thuis te doen. Terug naar Home Exercise en terug naar de Beauty Gids.

15 minuten voor een mooie buik

Een getrainde buik ziet er niet alleen goed uit, hij is ook belangrijk voor veel andere oefeningen. Squats, deadlifts en nog veel meer zijn gebaseerd op een sterk bovenlichaam. Rieke laat zien hoe je het thuis effectief kunt trainen in een 15 minuten durende buikspiertraining met alleen een sportmat en je eigen lichaamsgewicht. Laten we gaan!

Workout voor slanke, mooie benen

Wij vrouwen hebben een precies idee van onze benen. Ze moeten mooi lang, slank en een beetje gespierd zijn. Het is zo makkelijk om dit doel te bereiken als je 15 minuten per dag neemt. Als je je beter voelt met gespierde dijen en kuiten, hoef je niet veel te doen. Anders zien ze er snel overtraind en gespierd uit. Alleen moeder natuur heeft invloed op de lengte. Maar als je je benen thuis traint, kun je zelf bepalen hoe gedefinieerd je ze wilt hebben. Pak je motivatie en een matje, dat is alles wat je nodig hebt, en daar ga je!

Po Workouts voor thuis

Regelmatige konttraining versterkt niet alleen de achterste spiergroep en zorgt zo voor een welgevormd achterwerk. Het benadrukt ook het bovenste deel van de heupen en een kleinere taille. Als je een model wilt worden, gaat het er meer om je lichaam fit te houden. Niettemin, als je werkt aan een six-pack, moet je altijd ook je billen trainen. Deze spieren zijn de tegenhangers van de buikspieren. Neem slechts 10 minuten voor het ontbijt, tijdens de lunchpauze of ’s avonds voor uw gezichtsverzorging om uw billen in vorm te brengen.

Beauty tips: Pamela Reif en meer

We houden van de gezonde levensstijl! Hier kunt u meer lezen over thuis trainen, workouts van Pamela Reif, geen apparatuur in huis en voedingstips. Plus meer beauty tips voor jou. Wist je dat je huidoneffenheden zoals puistjes door voeding kunt reguleren?

Pamela Reif: Cardio, buik en volledig lichaam

Een van de meest bekende fitness influencers en Youtuber. Als het op fitness aankomt, is Pamela de beste. Train je uithoudingsvermogen en blijf fit met Pamela Reif Workouts. Vooral als model is het belangrijk om je lichaam fit te houden, maar een gezonde voeding maakt ook deel uit van een evenwichtige workout. Het maakt niet uit of je een beginner of een pro bent, iedereen zal zweten met Pamela Reif’s workouts. In dit artikel hebben we 3 video’s voor u, eerst een cardio workout, die goed is om op te warmen, dan een workout voor de buik en tenslotte een workout voor het hele lichaam. Of je nu een beginner bent of een pro, de workouts van Pamela Reif zullen je doen zweten – het is tijd voor een workout!

Dance Workout: Good Mood & Party Workouts

Dance workout – maximale fitness met maximaal plezier. Het is veel makkelijker om te trainen met muziek. Dus waarom niet de hele workout al dansend afwerken? Met verschillende nummers en een pittige dansworkout heb je je cardio workout zo onder de knie. Het mooie van de workouts is dat je geen andere uitrusting nodig hebt dan je gymkleren. Plus, de hele sessie duurt maar 10 of 15 minuten. Het is dus perfect voor een snelle dans tussendoor en om je in een goed humeur te brengen. Dans jezelf fit!

  • Dans workout

Voeding: Mooie huid, voeding en meer

Wil je model worden, maar heb je nog niet echt nagedacht over voeding? Bewust eten is niet alleen goed voor je huid en je lichaam, maar ook voor je gezondheid. Als uw huid vatbaar is voor puistjes, kunt u die voorkomen. We laten je zien hoe! Wij laten u ook kennismaken met verschillende diëten en laten u zien hoe u uw gewicht op een gezonde manier kunt handhaven. Als je je nog beter voelt zonder een onsje of twee aan je lijf, laten we je ook kennismaken met voedingsmiddelen waarmee je dit op natuurlijke wijze kunt bereiken. Recepten, drankjes en heerlijk eten, hier.

Home Training: Pamela Reif, Zumba en meer

Hier kunt u terugkeren naar het Home Training overzicht.