Voeding: platte buik, Romee Strijd & avocado

Voeding – Een gezonde voeding is een belangrijke bouwsteen voor onze gezondheid en ons welzijn. Wil je model worden? We zullen je kennis laten maken met een bewust dieet. Meestal eten we waar ons lichaam zin in heeft, maar niet wat het misschien echt nodig heeft. Waarom we eten, wat, wanneer en hoeveel hangt af van twee factoren – perceptie en gevoelens.

Maar ook een aantal psychologische en sociale aspecten spelen een belangrijke rol. Hier kunt u ontdekken hoe u evenwichtig en gezond kunt eten en een gram of twee lichaamsvet kunt verliezen. Lees hier meer over Home Training. Terug naar Voeding en terug naar de Schoonheidsgids.

Voeding – Romee Strijd

Een gezonde voeding is het allerbelangrijkste. Supermodel Romee Strijd is het ermee eens. Bessen, acaipoeder, chiazaden en noten voor het ontbijt zijn een vast onderdeel van het dieet van het Nederlandse model. Laat Romee Strijd u meenemen en leer alles over een gezonde en evenwichtige voeding zonder honger te hoeven lijden. Het model staat niet alleen bekend om haar dieettips, maar ook om haar onberispelijke en stevige huid. Romee Strijd geeft ook tips en trucs over gezichtsmassages met behulp van het schoonheidsinstrument, de Gua Sha.

Buikvet verliezen in 10 dagen

Eenvoudig en gemakkelijk! Het beste drankje om gewicht en buikvet te verliezen in slechts een paar dagen. Het enige wat je hoeft te doen is het citroenwater 20-30 minuten voor het ontbijt te drinken. Wat je nodig hebt:

  • Een warm glas water
  • Pers een halve limoen/citroen uit
  • Een theelepel honing
  • 2 schijfjes limoen/citroen

Voedingsplan voor het modelfiguur

Ben je een schoonheidsmodel? Of wil je een figuur hebben als een model? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vindt u maaltijden die u van tevoren kunt bereiden en tips over hoe u ze kunt samenstellen. Er zijn tal van mogelijkheden, en ook combinaties, en dat alles met maar een paar ingrediënten. Krijg uw persoonlijke droomfiguur!

Huidverzorgingstips: Een gezonde huid en meer

Je wilt eindelijk weer iets goeds doen voor je lichaam. Laat u dan inspireren door voedingstips, workouts, buikwandcorrecties en de beste buikverzorgingsproducten.

Rekken: Rek Routine & Yoga

Stretching is bedoeld om spieren, pezen en ligamenten te rekken, ze soepeler en dus efficiënter te maken. Met andere woorden: rek- en strekoefeningen moeten het lichaam de soepelheid geven die nodig is voor een goede coördinatie en plezier bij het sporten. In dit artikel vind je 3 video’s over stretchen. Eerst een video van 5 minuten met een rekoefening die je in je dagelijkse leven kunt integreren. Vervolgens rek- en strekoefeningen geïnspireerd door yoga en tot slot een paar oefeningen voor een betere houding in het dagelijks leven, want als je rechtop staat, zie je er langer, fitter en zelfverzekerder uit.

Voeding voor een gezonde huid: recepten

Het voedsel dat je eet heeft invloed op je huid. Naast veel water drinken, kun je je huid ook voorzien van alle ingrediënten die het nodig heeft via heerlijke drankjes en superfoods. Leer snelle en makkelijke heerlijke drankrecepten die uw huid er revolutionair zullen doen uitzien. Algemene tips over de stoffen die uw huid nodig heeft om gezond te zijn, krijgt u ook van een dermatoloog zelf. Geen vlekken meer! Terug naar Voeding en terug naar de Schoonheidsgids.

Natuurlijke cosmetica: Foundation en meer

Wij laten u zien hoe u thuis uw eigen natuurlijke make-up kunt maken die perfect bij uw huid past. Wij laten u ook kennismaken met labels die natuurlijke cosmetica verkopen met natuurlijke ingrediënten die gezond zijn voor uw huid.

Voeding: Mooie huid, voeding en meer

Hier kunt u terugkeren naar het voedingsoverzicht.