Voeding: mooie huid, dieet, appelciderazijn, dash, katogenen, FDH en meer

Voeding – Wil je model worden en heb je je nog niet echt beziggehouden met het onderwerp voeding? Bewust eten is niet alleen goed voor je huid en je lichaam, maar ook voor je gezondheid. Als uw huid vatbaar is voor puistjes, kunt u die voorkomen. We laten je zien hoe! Wij laten u ook kennismaken met verschillende diëten en laten u zien hoe u uw gewicht op een gezonde manier kunt handhaven. Als je je nog beter voelt zonder een onsje of twee aan je lijf, laten we je ook kennismaken met voedingsmiddelen waarmee je dit op natuurlijke wijze kunt bereiken. Recepten, drankjes en heerlijk eten, hier.

Voeding: platte buik, Romee Strijd & avocado

Gezonde voeding is een belangrijke bouwsteen voor onze gezondheid en ons welzijn. Meestal eten we waar ons lichaam zin in heeft, maar niet wat het echt nodig heeft. Waarom we eten, wat, wanneer en hoeveel hangt af van twee factoren – perceptie en gevoelens. Maar ook een aantal psychologische en sociale aspecten spelen een belangrijke rol. Hier kunt u leren hoe u evenwichtig en gezond kunt eten en een gram of twee lichaamsvet kunt verliezen als u dat wilt.

Voeding voor een gezonde huid: recepten, appel & citroen

Het voedsel dat je eet heeft invloed op je huid. Naast veel water drinken, kun je je huid ook voorzien van alle ingrediënten die het nodig heeft via heerlijke drankjes en superfoods. Leer snelle en makkelijke heerlijke drankrecepten die uw huid er revolutionair zullen doen uitzien. Algemene tips over de stoffen die uw huid nodig heeft om gezond te zijn, krijgt u ook van een dermatoloog zelf. Geen vlekken meer!

Dieetplan: Voeding, noten, avocado & ei

Slank door voeding – De belangrijkste voedingsmiddelen om je buikspieren te laten zien. U hoeft niet urenlang te fietsen of hard te lopen, een evenwichtige en gezonde voeding is voldoende om buikvette verminderen. Hoewel je je niet op specifieke delen van je lichaam kunt richten om af te vallen, zijn er wel voedingsmiddelen die het gemakkelijker maken om buikvet te verliezen. Er zijn voedingsmiddelen met een hoog vet- of suikergehalte die verhinderen dat je dat laatste beetje buikvet verliest. Wij laten u kennismaken met de beste voedingsmiddelen om u dichter bij uw doel te brengen!

Apple Cider Azijn Dieet: Afvallen, sterk immuunsysteem & gezondere huid

Apple cider azijn is een echt wondermiddel. Zowel voor het lichaam en het immuunsysteem als voor uitwendig gebruik, bijvoorbeeld als biologische shampoo. U kunt de magische drank ook gebruiken om te koken of zelfs voor het schoonmaken in het huishouden. Hier kun je leren hoe je met een eenvoudige gewoonte je stofwisseling een boost kunt geven en op een gezonde manier gewicht kunt verliezen waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn.

DASH Dieet: lage bloeddruk en slank figuur

In tegenstelling tot intervalvasten of alle crashdiëten is het DASH-dieet gericht op gezond gewichtsverlies over een lange periode. De naam staat tenslotte ook voor: “Dietary Approach to Stop High Pressure” en is in de eerste plaats gericht op mensen met gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk. De voordelen van het DASH dieet, de gouden regels en absolute no-go’s vindt u hier!

Ketogeen dieet: definitie, proces, plan & recepten

Het ketogeen dieet wordt gekenmerkt door de afwezigheid van koolhydraten. Het dieet is eiwit- en energie-evenwichtig en daarom vetrijk. Het gebrek aan koolhydraten zorgt ervoor dat het metabolisme verandert en in “ketose” gaat. In het normale geval haalt het lichaam zijn energie uit de koolhydraten die we eten. Aangezien we tijdens het ketogeen dieet zonder deze koolhydraten doen, gaat het lichaam naar zijn vetreserves. Dit kan de hoeveelheid vet in het lichaam aanzienlijk verminderen. Dit dieet was oorspronkelijk een vorm van behandeling voor epilepsie. Aangenomen wordt dat het verhoogde aandeel van ketonlichamen een positief effect heeft op deze ziekte.

Paleo of Stenen Tijdperk Dieet: Definitie, Voordelen & Nadelen

Groenten, hoogwaardige dierlijke producten en fruit zijn de hoofdbestanddelen van het zogenaamde “steentijddieet”. Bij dit dieet ligt de nadruk niet op de hoeveelheid, maar op de kwaliteit van het voedsel. Het gaat er niet om het leven in het stenen tijdperk na te bootsen, maar om natuurlijk te eten. Daarom is het Paleo dieet gericht op onze voorouders, de jagers en verzamelaars. Lees hier of het Paleo dieet zijn beloften nakomt, wat de voor- en nadelen zijn en de kritiek op dit ongewone dieet.

Meer schoonheidstips! CM Schoonheidsgids

Naast voeding moet u als model in uw verzorgingsroutine meer aandacht besteden aan andere delen van uw lichaam. Zoals haarverzorging, huidverzorging, gezichtsverzorging, nagelverzorging, handverzorging, voetverzorging, maagverzorging en beenverzorging. Het complete schoonheidspakket vergt veel zorg. Wij maken het u gemakkelijk met onze verzorgingsgids en vatten alle belangrijke informatie over schoonheid in een notendop samen.

Natuurlijke cosmetica: foundation, bronzer en meer

Heb je een gevoelige huid maar wil je toch make-up gebruiken? Vermijd ingrediënten zoals polyethyleenglycol, siliconen, parabenen, synthetische parfums, paraffines en andere aardolieproducten. Doe iets goeds voor je huid en het milieu. Duik in de wereld van natuurlijke cosmetica en probeer natuurlijke make-up uit! Recepten voor foundation, bronzer, blush, concealer en mascara.

XXL Beauty Guide: Verzorgingsproducten: Tom Ford, Gucci & Tips

Tips en trucs voor verzorging van top tot teen! Klik hier voor onze XXL verzorgingsgids.