Chloe Ting – Training en workouts: warming-up, buik, armen, benen

Chloe Ting – De fitness YouTuber werd geboren in Brunei en verhuisde op 16-jarige leeftijd naar Melbourne, Australië. In 2021 verliet Ting Melbourne en verhuisde definitief naar Singapore. Voordat hij een YouTube-kanaal begon, werkte Ting als actuaris. Ting begon haar YouTube-kanaal in 2011 toen ze nog in de statistiekindustrie werkte. Oorspronkelijk gingen haar posts over mode en reizen, maar in 2017 richtte haar kanaal zich volledig op fitness. Chloe’s YouTube-kanaal heeft nu meer dan 22,6 miljoen abonnees. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Milaan. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. In dit artikel tonen we je de top 5 video’s van Chloe’s kanaal. Terug naar het overzicht van fitness influencers.

Belly Workout Challenge met Chloe Ting

Deze video getiteld “Get Abs in Two Weeks” uit augustus 2019 ging viral nadat andere bloggers en vloggers de daarin getoonde workouts probeerden. In oktober 2020 had de video 220 miljoen views en vandaag heeft hij maar liefst 422 miljoen views, waardoor het veruit de meest aangeklikte video op haar kanaal is. In deze workout challenge van YouTuber Chloe Ting vind je de optimale oefeningen om binnen twee weken een veel strakkere buik te krijgen. Wil je niet alleen een strakker buikje, maar ook een goed verzorgde buik? Bekijk dan zeker de beste tips voor buikverzorging.

Afvallen – Uitdaging om af te vallen

De zomer staat voor de deur. Het is tijd om te beginnen met je workout om een mooi lichaam te krijgen voor de zomer. De Gewichtsverlies Challenge met Chloe Ting zal je helpen! Maar zelfs de beste gewichtsverlies workout uitdaging zal je niet helpen als je niet gezond eet. Informeer u daarom over de perfecte, gezonde voeding. De volgende oefeningen maken deel uit van de uitdaging:

  • Planken
  • Burpees
  • Hef knie
  • Ligsteun

Warming-up routine voor de training

Je kunt deze snelle opwarmroutine gemakkelijk voor elke training gebruiken. Arm cirkels, loungen en het aanraken van de toppen van je voeten zijn enkele van de oefeningen in deze video van YouTuber Chloe Ting.

Slanke taille en ronde billen workout

Om een zandloper figuur te krijgen, moet je aan je taille en kont werken. In deze video laat Choe je de beste oefeningen zien voor een kleine taille en een ronde kont.

Training voor de armen – 10 minuten

Als u gespierde armen wilt, is het voldoende om uw armen twee tot drie keer per week te trainen. Zelfs met één intensieve sessie kunt u zichtbare resultaten bereiken.

Fitness Influencers: Pamela Reif, Mad Fit en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.