Voeding voor een gezonde huid: recepten, appel & citroen

Voeding – Het voedsel dat je eet, beïnvloedt je huid. Naast veel water drinken, kun je je huid ook voorzien van alle ingrediënten die het nodig heeft via heerlijke drankjes en superfoods. Leer snelle en makkelijke heerlijke drankrecepten die uw huid er revolutionair zullen doen uitzien. Algemene tips over de stoffen die uw huid nodig heeft om gezond te zijn, krijgt u ook van een dermatoloog zelf. Geen vlekken meer! Terug naar Voeding en terug naar de Schoonheidsgids.

Voeding voor een gezonde huid

Voedsel voor je huid! Een dermatoloog legt uit welke voedingsmiddelen u in uw lievelingsgerechten kunt opnemen om een mooie en gezonde huid te krijgen.

  • Wortelen
  • Olijven
  • Apple en meer

5 heerlijke drankjes voor een mooie huid

Maak elke ochtend een van deze drankjes om mee naar huis te nemen of voor onderweg en zie hoe je huid een glow-up krijgt! De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Mint
  • Citroen
  • Appelcider azijn

Special: Tips voor een gezonde voeding

Als je in het algemeen gezond wilt eten, maar het werkt nog niet echt voor je, dan zijn hier speciale tips en trucs om gezond eten makkelijker voor je te maken. Kijk zelf maar en probeer de hacks uit.

Verzorgingstips: Voeding en meer

Uw huid is nu van binnenuit gevoed. Maar wat kun je nog meer doen als je een platte buik wilt hebben? Welke voedingsmiddelen kunt u in uw dieet opnemen? Vind hier meer video’s over verschillende diëten, gezonde voeding en huidverzorgingstips en productaanbevelingen over natuurlijke cosmetica.

Voeding: Platte buik & avocado

Een gezonde voeding is een belangrijke bouwsteen voor onze gezondheid en ons welzijn. Meestal eten we waar ons lichaam zin in heeft, maar niet wat het echt nodig heeft. Waarom we eten, wat, wanneer en hoeveel hangt af van twee factoren – perceptie en gevoelens. Maar ook een aantal psychologische en sociale aspecten spelen een belangrijke rol. Hier kunt u leren hoe u evenwichtig en gezond kunt eten en een gram of twee lichaamsvet kunt verliezen als u dat wilt.

Dieetplan: Noten & Eieren

Slank door voeding – De belangrijkste voedingsmiddelen om je buikspieren te laten zien. U hoeft niet urenlang te fietsen of hard te lopen, een evenwichtige en gezonde voeding is voldoende om buikvette verminderen. Hoewel je je niet op specifieke delen van je lichaam kunt richten om af te vallen, zijn er wel voedingsmiddelen die het gemakkelijker voor je maken om buikvet te verliezen. Er zijn voedingsmiddelen met een hoog vet- of suikergehalte die verhinderen dat je dat laatste beetje buikvet verliest. Wij laten u kennismaken met de beste voedingsmiddelen om u dichter bij uw doel te brengen!

Natuurlijke cosmetica: Foundation en meer

Wij laten u zien hoe u thuis uw eigen natuurlijke make-up kunt maken die perfect bij uw huid past. Wij laten u ook kennismaken met labels die natuurlijke cosmetica verkopen met natuurlijke ingrediënten die gezond zijn voor uw huid.

Voeding: Mooie huid, voeding en meer

Hier kunt u terugkeren naar het voedingsoverzicht.