Rowan Row – Training en workouts: Ochtendroutine en sixpack

Rowan Row – De fitness YouTuber staat bekend om zijn effectieve workouts en trainingsplannen. Rowan is geboren in Roemenië en woont daar nog steeds. Hij is al bijna 10 jaar op YouTube en heeft nu meer dan 1,65 miljoen abonnees. Zijn populairste video heeft 29 miljoen views op YouTube, en dat is een ochtendroutine om vet te verbranden. In dit artikel vind je de vier populairste video’s van Rowan’s YouTube-kanaal. Deze trainingen zijn perfect als je model wilt worden in New York, Frankfurt of Londen, bijvoorbeeld. Terug naar het fitness influencer overzicht.

Ochtendroutine om vet te verbranden

Met deze oefening kunt u elke ochtend trainen zonder naar de sportschool te hoeven. Het kost maar 10 minuten van je tijd. Zorg ervoor dat je de beweging correct uitvoert en volg het hele circuit voor het beste resultaat. Enkele van de oefeningen zijn: Heup stoten, Jumping Jacks en Planks.

Six Pack Workout voor thuis

Wil je ook een strakker buikje voor de zomer? Kijk dan eens naar Rowan’s Six Pack Rutine. Enkele van de oefeningen in deze video zijn:

  • Crunches
  • Beenheffing
  • Hakken aanraken

Borsttraining met lichaamsgewicht

Als u een man bent die waarde hecht aan een atletisch en aantrekkelijk uiterlijk, moet u uw borst regelmatig trainen. We zullen je in deze video vertellen hoe dit het beste werkt.

Warming-up routine voor de training

Opdat het lichaam tijdens het sporten 100% zou geven, moet het zich aanpassen aan de belasting: Spieren, ligamenten, gewrichten en het cardiovasculaire systeem moeten worden voorbereid. Door een warming-up gaat het bloed sneller circuleren en worden de spieren beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

Fitness Influencer: Fraser Wilson en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.