Puma Video’s: Sport Mode, Hiphop Schoenen & Samenwerking met Winnie Harlow

Puma – opgericht in 1948, werd het merk toen bijzonder populair in de wereld van de sportartikelen. Het gamma strekt zich uit van sneakers en rugzakken tot trainingspakken. Het merk brengt elk jaar nieuwe collecties schoenen voor mannen en vrouwen uit. Deze worden vaak uitgebracht in samenwerking met beroemde VIP’s. Wij tonen u collecties van Puma in samenwerking met bijzondere sterren zoals Bebe Rexha, Kingsley Coman en Winnie Harlow. U kunt hier ook meer te weten komen over de geschiedenis van de klassieke Suede-collectie. Als u geïnteresseerd bent in meer over het merk, vindt u het hier: Puma.

Collecties en reclamespots met VIP’s

Puma heeft zich niet alleen populair gemaakt op het speelveld van atleten, maar ook bij artiesten en burgers. De sportkleding van Puma is verkrijgbaar in veel plaatselijke winkels en onlinewinkels. Wij tonen u samenwerkingen met artiesten, atleten en modellen. Wij geven u ook een inzicht in de geschiedenis van de beroemde klassiekers van het merk, die bijzonder relevant waren in de hiphopscene.

Samenwerking: Bebe Rexha voor Deichmann

In samenwerking met Deichmann, lanceerde Puma de Capsule collectie. De Amerikaanse zangeres en liedjesschrijfster Bebe Rexha is het gezicht van de campagne. In het kader van deze samenwerking werden twee nieuwe sneakers en drie tassenmodellen gecreëerd. Het motto van deze campagne is de hashtag #WhateverSuitsYou. Hiermee krijgt iedereen de kans om zich te uiten zoals hij wil. Bovenal moet deze hashtag vrouwen de moed geven om zich vrij te uiten.

Over jou Fashion Week: Samenwerking

De kledingstukken van Puma werden gepresenteerd tijdens de Fashion Week van de online retailer About You. Puma produceert niet alleen schoenen voor atleten, maar ook mode voor het dagelijks leven. In een straatscenario stelt het sportmerk ons coole en casual outfitcombinaties voor. Of het nu voor uw yogasessie is, een partijtje basketbal of een bezoekje aan het skateboardpark, u vindt het hier allemaal. Bekijk de video om de verschillende looks voor mannen en vrouwen te zien.

Voetbalster Coman (FC Bayern): cover en interview

Voetballer van FC-Bayern en Puma-atleet Kingsley Coman liet zich fotograferen voor de cover van het voetbaltijdschrift SEPP. In het magazine vertelt hij over de Champions League en de huidige trends in de herenmode. Volgens Camon is elegantie de nieuwste trend in de herenmode. In een discotheek in München poseert Coman met de kleren van Puma. Bekijk deze video om meer te weten te komen over de samenwerking.

“Mile Rider” met model Winnie Harlow

Model Winnie Harlow is de ambassadrice voor de nieuwe Mile Rider-collectie, een schoenencollectie die al sinds de jaren 80 bestaat. De felle kleurencombinatie, de retro-inspiratie en het comfort maken deze schoenen perfect voor de zomer. Deze collectie is een toevoeging die zich specialiseert in vrouwen en daarom kozen ze een powervrouw als Winnie Harlow om het gezicht van de campagne te zijn.

Puma “Suede” Classic: succesverhaal

Deze video vertelt het verhaal van de succesvolle Puma Suede. De suède schoenen zijn al meer dan 50 jaar een groot succes. In 1968 werden de schoenen geïntroduceerd als trainingsschoenen voor de Olympische Spelen onder de naam “Puma Cracks”. Later werd de naam veranderd in “Puma Suede”. Deze sneakers worden beschouwd als iconisch en behoren tot de absolute klassiekers. Vooral in de hiphopscene werden de schoenen een zeer populaire sneaker.

Merk, geschiedenis en meer over Puma

Puma is een van ’s werelds bekendste sportmerken. De Duitse broers Rudolf en Adolf Dassler richtten in de jaren twintig een schoenenfabriek op. De twee gingen na een ruzie uit elkaar en Rudolf Drassler richtte zijn eigen schoenenmerk op, dat hij aanvankelijk Ruda noemde.

Voetbal als doorbraak voor sneakers

Rudolf vond de naam Ruda maar niets voor een sportmerk en besloot het merk Puma te noemen. Rudolf Dassler wilde dat de atleten die zijn schoenen droegen dezelfde atletische capaciteiten zouden hebben als het roofdier Puma. Reeds voordien kregen de twee broers Dassler internationale aandacht door het optreden en de overwinning van Duitse atleten in Dassler-schoenen. Het Puma merk van Rudolf Dassler vestigde zich snel op het voetbalveld. Dit was het begin van zijn doorbraak.

Sportmode wordt dagelijks leven

De sportschoenen van Puma hielpen meer en meer atleten om te winnen en zo nam hun internationale faam toe. Puma was het eerste sportmerk dat mode met sport combineerde, en tot op de dag van vandaag staat het merk bekend om zijn sportieve alledaagse mode en atletische kleding.

Puma: Meer over het merk

Puma – het favoriete merk van sporters en atleten. De mantra van het merk is ‘Forever Faster’, want Puma heeft zich ten doel gesteld het snelste sportmerk ter wereld te worden. Wist je dat? De oprichters van Puma en Adidas waren broers die samen het schoenenbedrijf van hun vader overnamen. Zij noemden hun gezamenlijke onderneming “Gebrüder Dassler”. Na een geschil werden Puma en Adidas geboren! Vandaag de dag dragen mensen over de hele wereld kleding van het merk. Natuurlijk doen de beroemdste influencers en sterren dat ook. In plaatselijke winkels en online vindt u een breed scala aan producten, zoals schoenen, accessoires en kleding. Kom meer te weten over de oprichting van het merk, speciale kledingstukken en samenwerkingen met VIP’s zoals “The Weeknd”, “Winnie Harlow” en nog veel meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie