G-Star RAW video’s: Jeans, Jeans, Jeans! Campagnes, beroemdheden en interviews

G-Star Raw – Een Nederlands mode- en denimmerk dat kleding produceert voor vrouwen, mannen en kinderen. Het denimmerk is vooral bekend om zijn jeans en is een van de grootste jeanshuizen ter wereld. Het begon allemaal in 1989 onder de naam “Gapstar” in België en Nederland. Het huidige hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Alles over het modemerk G-Star.

G-Star RAW: campagnes rond “RAW” en denim

De afgelopen jaren heeft het merk diverse campagnes over verschillende thema’s gelanceerd. Bekijk de RAW en denim campagnes hier!

De kunst van “RAW

De campagne uit 2013 gaat over de fascinatie en de eindeloze mogelijkheden van denim.

Het ritme van denim

De collectie is geïnspireerd op de stedelijke tapdansbeweging. G-STAR RAW creëert met deze collectie een indrukwekkende en intense ervaring.

Samenwerkingen met sterren en sterretjes

Veel VIP’s, zoals muzikant Pharrell Williams, Snoop Dog, Jaden Smith en stuntdubbelaar Sarah Lezito, hebben met G-Star RAW samengewerkt en hun eigen collecties gelanceerd.

Pharrell Williams: Focus op het milieu

Zanger Pharrell Williams en G-STAR RAW hebben de milieuvriendelijke collectie “RAW for the oceans” gecreëerd. Pharrell en het denim label werkten twee jaar samen. Deze samenwerking is nu een langdurige samenwerking geworden en Pharrell is mede-eigenaar van het label.

Snoop Dog: Collectie met eigen hit

De samenwerking tussen rapper Snoop Dog en jeansmerk G-STAR RAW vond plaats in het kader van de internationale hardcore denim campagne. Hiervoor maakte de rapper zelfs een aangepaste versie van zijn nummer “Say It Witcha Booty”.

Jaden Smith: De schoonheid van de natuur

De collectie van muzikant Jaden Smith in samenwerking met G-STAR RAW gaat over de schoonheid en kracht van de natuur. Daarom is de collectie gemaakt van duurzame materialen. De collectie bestaat uit drie kleurenschema’s die de krachtige krachten van de natuur symboliseren.

Sarah Lezito: Een collectie voor elke situatie

De collectie van wereldkampioene stuntvrouw en stuntdubbel van Scarlett Johansson Sarah Lezito en G-STAR RAW werd in november 2021 gelanceerd. De samenwerking resulteerde in een combinatie van rebelse houding en perfectionistische mentaliteit.

G-Star RAW: een jeans voor altijd

Het doel van G-Star RAW is om jeans te maken die een leven lang of langer gedragen kunnen worden.

Draag je Denim tot het einde

G-STAR RAW maakt jeans die een leven lang of zelfs langer meegaan. Het label wil zijn klanten aanmoedigen om verantwoord te denken. Bekijk de commercial hier!

Wat zit er achter het vuur?

Het jeansmerk richt zich op duurzaamheid en wil daarom zijn klanten de beste jeans bieden.

Interview met Brand Manager Remco de Nijs

In deze video legt Brand Manager Remco de Nijs uit wat G-STAR RAW zo uniek maakt. Hij vertelt over verschillende werkprocessen en wat er nog meer achter het merk zit.