Ellesse video’s: Commercials, samenwerkingen en 50ste verjaardag

Ellesse – Een bedrijf dat gespecialiseerd is in sportkleding. Leonardo “Mantis” Servadio richtte het bedrijf op in Perugia in 1959. De naam is afgeleid van zijn initialen, die worden uitgesproken als “elle” en “esse”. Het logo van Ellesse toont twee rode treinspikes in combinatie met een tennisbal. Dit weerspiegelt enerzijds de sportkleding en anderzijds de start van het merk met de productie van skikleding. Alles over het merk Ellesse.

Ellesse: Hoe het allemaal begon

De kleermaker uit de jaren vijftig wilde stijlvolle en modieuze skikleding op de markt brengen, waaraan toen nog een tekort bestond. Het merk is in korte tijd zeer populair geworden.

Samenwerkingen: Anne-Marie, Michael Kors, Tomorrowland

Ellesse heeft samengewerkt met vele merken en beroemdheden. Dit zijn onder meer popster Anne-Marie, designermerk Michael Kors en het Tomorrowland festival.

Anne-Marie: Merk ontmoet popster

Het is de derde collectie van popster en merkambassadeur Anne-Marie samen met het ontwerpteam van Ellesse. Ze noemden de eerste twee collecties “Rose”, geïnspireerd op Anne-Marie’s tweede naam, en “Speak your mind”, dat gebaseerd is op haar album.

Michael Kors: terug naar de toekomst

Dit jaar in maart werkten Michael Kors en Ellesse samen aan een collectie die een moderne kijk biedt op retro-geïnspireerde tennisklassiekers. Deze collectie is vooral populair bij model Leni Klum.

Tomorrowland: een winterfestival

Tomorrowland en Ellesse hebben de handen ineengeslagen om het Tomorrowland Winter Festival 2022 in maart naar de Franse bergen van Alpe d’Huez te brengen.

Ellesse: over de liefde

Door het woord liefde kan vreugde onder woorden worden gebracht. Passend voor Valentijnsdag vorig jaar werd de commercial “Van wie hou je?” uitgezonden.

Van wie hou je?

Ellesse maakt een statement over de liefde met deze commercial. Bekijk de commercial hier!

Modeshow in Seoul

In maart van dit jaar werd in de showroom van SPADEJAY Seoul een modeshow van Ellesse gehouden. Bekijk de hele show hier!

Ellesse wordt 50 jaar

Ellesse vierde zijn 50ste verjaardag in 2009 in zijn thuisland Italië, Rome. Sommige beroemdheden woonden de viering bij.