Volledige Lichaam – Training en Trainingen voor Mannen: 10 Minuten & Calorieverbruik

Training voor het hele lichaam – gezond en fit door het dagelijks leven. Oefenen met uw eigen lichaamsgewicht helpt u onmiddellijk om een gezonder en sterker lichaam te krijgen. Een full body workout thuis heeft veel voordelen. Je kunt altijd en overal beginnen, je hebt geen abonnement nodig, geen smoesjes en geen reiskosten. Als de thuisworkout op den duur te weinig en te saai voor u is, kunt u gewichten in de vorm van waterflessen of een gevulde rugzak als extra gewicht gebruiken om uw spieren nog intensiever op te bouwen. Deze trainingen zijn perfect als u model wilt worden in Düsseldorf, Keulen of Londen, bijvoorbeeld. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar de trainingsgids.

10 minuten trainen voor het slapen gaan

Wees klaar voor een van de beste thuis workouts voor je lichaam! Het beste aan deze workout is dat je je hele lichaam ermee traint. Een workout die je altijd en overal kunt doen, zelfs voor het slapen gaan! Idealiter zou je deze workout 2-3 keer per week moeten doen om resultaten te krijgen.

30 Minute Killer Workout

Een cardiotraining met hoge intensiteit waarbij u uw eigen lichaamsgewicht gebruikt. Haal je hartslag omhoog met hoge knieën, snel voetenwerk en sprongen, en je core en onderlichaam omhoog met lunges en planks. Je hebt niet veel ruimte of uitrusting nodig voor deze workout.

Uw zomer figuur met een eenvoudige full-body workout

Intense 5-minuten training. Een training waarbij je veel calorieën verbrandt in slechts een paar minuten. Ga door en kom dichter bij uw droomfiguur. Consistentie en discipline is de sleutel tot succes.

Workout om vet te verbranden

Wil je je hele lichaam in vorm krijgen? Dan is deze workout precies goed voor jou.

Training tips: Uithoudingsvermogen en meer

Meer trainingstips! Ontdek hier meer over workouts en fitness. Uithoudingsvermogen is ook een onderdeel van een volledige lichaamstraining. Ook meer training en workouts voor mannen.