Mad Fit – Training en Workouts: TikTok, Buik & Yoga

Mad Fit – Als je weinig tijd hebt, heb je een workout nodig die snel en effectief is. Fitnessinspirator Maddie Lymburner weet hoe je het lichaam goed moet trainen. Niet voor niets heeft ze miljoenen kliks op haar YouTube kanaal. De Canadese YouTube-ster heeft bekendheid verworven door plantaardige diëten, lifestyle vlogs en reisreportages. Maar haar belangrijkste focus ligt nu op haar fitness account “MadFit”. Ze is een geweldig rolmodel als het gaat om een gezonde levensstijl. Deze trainingen zijn perfect als u model wilt worden in Düsseldorf, Keulen of Londen, bijvoorbeeld. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Laat je inspireren! Terug naar het overzicht van fitness influencers.

15 minuten TikTok Dance Workout

In plaats van door je telefoon te scrollen en honderden TikTok-video’s te bekijken, probeer je deze dansworkout met de populairste TikTok-geluiden.

Onderbuikspieren – buikvet verliezen

Een 10 minuten durende buikspiertraining om je onderbuikspieren te versterken. U kunt tal van oefeningen verwachten, zoals beenheffen, crunches en heupverhogingen.

Stretch training

Ben je niet lenig en zou je graag leniger worden in je lichaam? Dan moet je zeker deze workout proberen om fitter en flexibeler te worden.

Yoga Sessie – Stress Verlichting

Zit je midden in de dagelijkse stress? Wordt het te veel op het werk of zit je in een tentamenmarathon? Dan is deze yogales precies iets voor jou om je te bevrijden van alle stress en je batterijen weer op te laden.

Strakke armen met bovenlichaam training

Verstevig, modelleer en bouw spieren in de armen, borst, rug en schouders. Alles wat je nodig hebt zijn dumbbells om je training te beginnen. Heb je geen halters in huis? Geen probleem, je kunt deze workout ook doen met volle waterflessen.

Fitness Influencers: Pamela Reif, Heather Robertson en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.