Pamela Reif – Training en workouts: Buik, Benen, Billen & Dans Video’s

Pamela Reif – Zij is de koningin van de thuis workouts voor buikspieren, benen, billen en het hele lichaam. Met meer dan 8 miljoen volgers op Instagram overtuigt de fitness influencer niet alleen met haar super sympathieke manier van doen, maar ook met haar goed gespierde lichaam, dat ze regelmatig in de schijnwerpers zet. Ze staat ook bekend om haar eerlijkheid en haar inzet voor een realistisch lichaamsbeeld, moedigt ze veel van haar fans aan. Ondertussen heeft Pamela Reif haar eigen fitness imperium gecreëerd. Op haar blog “AboutPam” geeft ze tips op het gebied van mode, beauty, lifestyle en sport. Ook bracht ze in 2017 haar eigen boek “Strong&Beautiful” op de markt, twee jaar later gevolgd door het tweede boek “You Deserve This”. Ze is een echt all-round talent. Toch vergt haar levensstijl veel discipline, want ook voor Pamela komt niets van niets. Wij hebben de populairste Pamela Reif video’s voor u samengesteld om in topvorm te komen. Dit trainingsplan is bijzonder geschikt als u model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Parijs. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar het overzicht van fitness influencers.

AB’s correct opleiden

Pamela Reif staat bekend om haar six-pack workouts, en dat is precies waarom ze een andere workout voor de buik heeft ontwikkeld. Deze workout heeft het allemaal, je zult nog meer zweten, het zal nog meer verbranden, maar je zult je daarna nog beter voelen. U wilt uw buik niet alleen optimaal trainen, maar er ook voor zorgen? Hier vindt u de beste tips voor buikverzorging.

Volledige lichaamstraining

Geen smoesjes meer! Je kunt deze full-body workout doen waar en wanneer je maar wilt. Je hebt geen uitrusting of gewichten nodig. Alle spiergroepen van je lichaam komen aan bod en zullen je doen zweten zoals je in lange tijd niet meer hebt gedaan.

Krijg je kont goed in vorm met Pamela Reif

Een korte maar intense kont workout om je billen echt in vorm te krijgen. Je hebt geen uitrusting of gewichten nodig, dus geen smoesjes meer. Aan de slag!

Dans workout – zweten gegarandeerd!

Deze training gaat allemaal over puur geluk. De video zit vol met nummers die populair waren in de jaren 2010, van Try Me van Jason Derulo tot Shape of You van Ed Sheeran, om een grote glimlach op je gezicht te toveren. Je zult je gegarandeerd in het zweet werken, maar net zo veel plezier hebben.

Buikspiertraining voor beginners

Iedereen begint ergens en daarom heeft Pamela Reif een workout ontwikkeld die geschikt is voor beginners en ook nog eens super effectief is. Ze heeft zelfs pauzes ingelast, maar als je geen pauze nodig hebt, herhaal je gewoon de laatste oefening. Mis deze training niet. Het is een must.

Fitness Influencer: Heather Robertson en meer

Ben je geïnteresseerd in de fitnesssector en laat je je graag inspireren door mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je de beste fitness influencers die je zullen begeleiden op je reis naar je droomfiguur.