Beenverzorging: tips, scheren, epileren, harsen, laseren & aardbeienbenen

Benen verzorgen – Is het eindelijk weer zomer of heb je een bijzondere avond voor de boeg en wil je vandaag eindelijk je benen weer eens laten zien? Je past je jurk of chique outfit in een rok en beseft dat je benen dringend een verzorgingssessie nodig hebben. Maar stop, laat dat je niet tegenhouden! Wij geven u snelle en nuttige tips over hoe u met de juiste verzorging in een handomdraai kunt pronken met benijdenswaardige benen. Hier vind je alles wat je moet weten over algemene beenverzorging, benen scheren, epileren, harsen en sugaring, benen laseren, aardbeienbenen en meer.

Benen scheren: Routine, Hacks & Scheerschuim

Wil je gladde, gladgeschoren benen voor de zomer of ben je een model en heb je perfect geschoren benen nodig voor je volgende shoot? In dit artikel lees je hoe je je benen op de juiste manier scheert, welke producten je voor en na het scheren moet gebruiken en hoe je huidirritaties voorkomt.

Epileer de benen: Routine, peeling & tips

Bent u het zat om steeds uw benen te scheren? Dan hebben wij de perfecte ontharingsmethode voor u: epileren. Wanneer u uw beenhaar epileert, verwijdert u niet alleen het haar, maar de hele haarwortel. Dit heeft het voordeel dat je tot vier weken lang gladde benen hebt. De epilator is een geweldig ontharingsmiddel, vooral voor modellen, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het verwijderen van hun beenhaar voor elke fotosessie. Epileren is voor iedereen een betrouwbare methode waarmee u zich slechts één keer per maand hoeft bezig te houden met ontharen.

Waxen & harsen: Routine, DIY & Tips

Gladde, zachte benen zijn superbelangrijk voor modellen, want mooie benen horen ook bij een verzorgd uiterlijk. In dit artikel stellen we u twee fantastische ontharingsmethoden voor: Waxen & Sugaring. Beide methoden zijn ideaal om je benen er glad en verzorgd uit te laten zien.

Laseren: Routine, apparaten & tips

Je wilt dat je benen er glad en verzorgd uitzien, maar je bent ongeduldig? En heb je genoeg van aardbeienbenen en een geïrriteerde huid door al dat scheren? Er zijn verschillende methoden voor permanente ontharing: laserbehandeling is een bijzonder doeltreffende methode. Met laserbehandelingen verdwijnen vervelende stoppels voorgoed. Meer informatie over laserbehandelingen.

Aardbeienpoten: verzorging, oliën & tips

Heeft u ook altijd last van aardbeienbenen na het scheren? In dit artikel leest u hoe u van aardbeienpoten afkomt en hoe u ze in de toekomst kunt voorkomen. We laten je ook zien hoe je je benen voor en na het scheren moet verzorgen.

Meer schoonheidstips! CM Schoonheidsgids

Als model moet u niet alleen aandacht besteden aan uw benen, maar ook aan andere delen van uw lichaam. Haarverzorging, gezichtsverzorging, huidverzorging, handverzorging en voetverzorging mogen ook niet worden verwaarloosd. Je moet ook je buik en je nagels verzorgen. Het complete schoonheidspakket vergt veel zorg. Wij maken het u gemakkelijk met onze verzorgingsgids en vatten alle belangrijke informatie over schoonheid in een notendop samen.

Voetverzorging: crèmes, huismiddeltjes & massage

Zachte babyvoetjes hebben veel verzorging nodig. Hier laten wij u zien hoe u uw voeten snel en met zo weinig mogelijk verzorging regelmatig een schoonheidsbeurt kunt geven. Wij geven u ook tips over voetverzorging in het algemeen, pedicure en voetmassage, alsmede aanbevelingen over voetproducten en natuurlijke huismiddeltjes.

XXL Schoonheidsgids: Haarverzorging, gezichtsverzorging en meer

Tips en trucs voor verzorging van top tot teen! Klik hier voor onze XXL verzorgingsgids.