Zelfbruiner: toepassing, routine & producten

Zelfbruiner – gelijkmatig en egaal bruin worden met behulp van zelfbruiner. Met deze zelfbruiningsroutine en tips, kun je je huid thuis bruinen. Een perfecte huid, het hele jaar door. Wil je dat ook? We geven je huidverzorgingstips, scheertips en meer. Terug naar huidverzorging en terug naar de schoonheidsgids.

Zelfbruiningsroutine: tips en trucs

Ook in de winter wil je een mooie egaal gebruinde teint zoals in de zomer niet missen. Zelfbruiner is de oplossing. Je moet echter met veel dingen rekening houden om een mooi resultaat te bereiken. Maar wees niet verlegen, we zullen je laten zien hoe het moet. In de video zul je leren:

  • Tips voor vóór gebruik
  • Hoe breng je zelfbruiner correct aan?
  • Trucs om vlekken te vermijden

Goedkope zelfbruiner van de drogist

Bent u op zoek naar goedkope bruiningsproducten die u snel bij uw plaatselijke drogist kunt kopen? Hier vindt u snel een aantal betaalbare alternatieven die ook qua prestaties en kwaliteit overtuigen.

De beste zelfbruiner tips

Deze zelfbruiner tips zullen je de beste resultaten geven. Als je al eerder zelfbruiner hebt gebruikt en niet overtuigd was, dan moet je deze video bekijken. Met deze tips, zal je nooit meer een zelfbruiner falen.

  • Producten
  • Routine
  • Voorbereiding
  • Toepassing
  • Waarop moet worden gelet na gebruik

Verzorgingstips: Het scheren van de bikinizone en meer

Meer huidverzorgingstips, zoals het scheren van de bikinilijn en het gebruik van zelfbruiner, vindt u hier. Maar ook producten, recepten en tips voor een mooie en zachte huid.

Het scheren van de bikinizone: Vergissing en zachte huid

Zeg vaarwel tegen scheerpuistjes, ingegroeide haartjes, donkere vlekken en een gestresste huid in de bikinizone voorgoed! Hoe? Met deze nuttige tips en instructies zult u zeker slagen. Het scheren van je gevoelige huid is niet zo ingewikkeld als je zou denken. We laten je in slechts 3 video’s zien waar je op moet letten.

Voeding voor een gezonde huid: recepten

Het voedsel dat je eet heeft invloed op je huid. Leer snelle en makkelijke recepten voor drankjes die je huid een revolutie zullen geven. Ook algemene stoffen die uw huid nodig heeft om gezond te zijn, worden door een dermatoloog voor u benoemd.

Verzorgingsproducten: Tom Ford, Gucci & Dior

Verzorgingsproducten van bekende luxe merken die internationaal populair zijn, hier voor u.

Huidverzorging: tips, voeding en meer

Hier kom je terug bij het huidverzorgingsoverzicht.