Gespleten haarpunten: haarmasker, knippen en verstevigen

Gespleten haarpunten – Bye-Bye Gespleten haarpunten: Eindelijk geen gespleten haarpunten meer! Veel vrouwen, ook haarmodellen, worstelen met droog en beschadigd haar. Het resultaat is gespleten haarpunten. Het haar ziet er onverzorgd, dof en pluizig uit. Het hele ding kan worden veroorzaakt door te veel warmte van föhns, stijltangen en co. In dit artikel leest u wat u tegen gespleten haarpunten kunt doen, hoe u ze kunt voorkomen met haarverzorgingstips en -routines, en hoe u ze kunt verwijderen zonder haarlengte te verliezen. Het is tijd om gespleten punten vrij te zijn! Lees hier meer over Beauty Tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

Voorkomt gespleten haarpunten

Heb je altijd al willen weten hoe je gespleten haarpunten kunt voorkomen en hoe je kunt voorkomen dat je haar breekt? Dan moet je deze video bekijken over hoe je gespleten haarpunten en haarbreuk kunt voorkomen.

  • 1:11 Hoe ontstaat haarbreuk?
  • 4:11 Soorten haarbreuk
  • 4:50 Hoe kun je haarbreuk voorkomen?
  • 6:46 Vergroot haar dikte
  • 7:36 Soorten gespleten haarpunten
  • 9:02 Hoe ontstaan gespleten haarpunten?

Gespleten haarpunten bij de kapper

U wilt van gespleten haarpunten af, maar u wilt geen haarlengte verliezen? Dan moet u ervoor kiezen om uw haar te laten borstelen of knippen bij uw volgende afspraak bij de kapper!

Verzorgingstips: Tips, routines en meer

Gespleten haarpunten staan bovenaan de lijst als het gaat om wat je helemaal niet wilt hebben. Met onze haar hacks en trucs, staat niets je meer in de weg om gespleten haarpunten te verwijderen.

Haarverzorgingstips: Routine, trucs & producten

Om je haar elke dag glanzend en glad te houden, vind je in dit artikel tips en trucs en de beste verzorgingsproducten. Belangrijk om weten: Er is niet één juist product, dus in dit artikel laten wij u kennismaken met een reeks goede producten.

Haarverzorgingsroutine: steil, krullend & kort haar

Afhankelijk van je haartype en textuur kan je haarverzorgingsroutine sterk verschillen. Ontdek hier de juiste producten en gewoonten voor uw haar.

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht en meer

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, kapsels en meer

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.