Schieten in New York: Ariana’s eerste klus in Manhattan!

Manhattan, New York – Gefeliciteerd Ariana met haar eerste baan als model bij ons! We zijn blij haar aan boord te hebben en kunnen niet wachten om te zien waar haar modellencarrière haar in de toekomst brengt. Als modellenbureau zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en Ariana’s potentieel viel ons meteen op. En terecht, want een paar dagen nadat ze was aangenomen, had ze haar eerste opdracht al binnen!

Ariana in de AW/23 Collectie

De foto’s van haar eerste shoot waren ongelooflijk en toonden haar schoonheid en talent. Ariana is een natuurtalent voor de camera en straalde vertrouwen en charme uit in elke opname.

Aangezien ons doel als modellenbureau is om jonge modellen te helpen hun dromen te verwezenlijken, is het altijd een genoegen om onze modellen te zien opbloeien en bloeien tijdens hun tijd op de set. We kijken ernaar uit om in de toekomst met Ariana te blijven werken en haar te steunen bij haar verdere ontwikkeling als model. Voor ons is er geen grotere beloning dan jonge modellen te helpen hun doelen te bereiken.

Nogmaals gefeliciteerd Ariana met haar eerste baan als model bij ons. We kijken ernaar uit om te zien waar haar talent haar in de toekomst brengt en we zijn er trots op om deel uit te maken van haar modellenreis. U kunt de foto’s van de job hier bekijken:

Fashion Label Torlowei boekt Ariana