Blauer: Merk, Jassen, Geuren & Amerikaanse mode voor mannen en vrouwen

Blauer – De naam Blauer staat al sinds het midden van de jaren dertig voor functionele en hoogwaardige kleding. Tot op de dag van vandaag worden draagcomfort en functie gecombineerd met stijl en innovatie, en is het logo in de vorm van een politie-insigne het handelsmerk van het Amerikaanse merk geworden. Door hun militaire uitstraling zijn de kledingstukken van dit modelabel zeer populair in de motor- en motorsportwereld. Maar een vleugje elegantie past bij vrijetijds- of werkkleding.

Blauer – het traditionele merk uit Amerika

Nadat de Oostenrijker Louis Blauer naar Amerika was geëmigreerd, richtte hij in 1935 in Boston het modemerk Blauer USA op. Het doel van het label was functionele werkkleding te ontwikkelen die gekenmerkt wordt door hoge kwaliteit en duurzaamheid. De collecties waren toen echter nog niet beschikbaar voor het grote publiek, maar werden speciaal voor bepaalde beroepsgroepen gemaakt. Tot de belangrijkste afnemers van deze kledingstukken behoorden de marine, het Amerikaanse leger, de politie en de veiligheidsdiensten van het Witte Huis, waarbij het merk Blauer zijn positie als marktleider in de werkkledingsector al meer dan 60 jaar wist te handhaven.

In 2003 gaf de nieuwe ontwerper Enzo Fusco een nieuwe interpretatie aan het traditionele merk om modellen voor de massa te ontwikkelen. Toch werden de oorspronkelijke kenmerken van het merk niet verloochend, zodat de Blauer collecties nog steeds gekenmerkt worden door hun hoge kwaliteit en weerbestendigheid. Dit resulteert in uniform-stijl kledingstukken die traditionele snit combineren met een modern ontwerp. De modellen hebben een optimale pasvorm, zijn nauwsluitend en sportief. Extra accenten zoals bontstiksels, gewatteerde naden of opgestikte zakken verlevendigen het ontwerp zonder afbreuk te doen aan het draagcomfort.

Herfst / Winter Collectie – Campagne Video

De nadruk van de collectie ligt op samensmelting, niet alleen in de snit maar ook in de stoffen, die gecombineerd worden om glanzende en matte effecten te creëren, zoals in het geval van nylon gecombineerd met microvezel. Texturen contrasteren ook vaak met elkaar, zoals in het geval van het gewatteerde pufferjack dat wordt bedekt met een gilet van gladde stof.

Blauer – geuren doordrenkt van traditie

Als Amerikaans parfumlabel staat Blauer voor de waarden die de VS zelf ook vertegenwoordigt: Vrijheid, onafhankelijkheid en de individuele ontwikkeling van het individu. Het merk met een militair erfgoed is een van de meest traditionele fabrikanten van parfums in de Verenigde Staten en heeft zich vele jaren geleden in dit land gevestigd. Verantwoordelijk hiervoor zijn de heren- en damesparfums, die gekenmerkt worden door een harmonieuze samenstelling van de afzonderlijke geurnoten en een bovengemiddelde duurzaamheid en sillage. Met de geuren van Blauer. ga je je eigen weg, onderstreep je je individuele stijl en toon je de wereld je zelfvertrouwen. De mannen- en vrouwengeuren van het merk worden gepresenteerd in uniek ontworpen, onmiskenbare flacons. Hun basisvorm is altijd hetzelfde, maar het ontwerp verschilt van geurreeks tot geurreeks. De containers zijn uiterst decoratief dankzij hun hoogwaardig design.

Un1t3d Camou Damesgeur

De Un1t3d Camou Woman Eau de Toilette Spray scoort bijzonder goed in het dagelijkse leven met zijn casual draagbaarheid. De enige lichte, maar des te fruitigere zoetheid past bij werk, vrije tijd en natuurlijk ook ’s avonds als u wilt. Blauer ziet de draagster van het parfum als zelfverzekerd en recht door zee, ze speelt niet, ze doet aankondigingen. Ze neemt wat ze wil en wil niet dat men haar zegt wat ze moet doen.

Un1t3d Camou Herengeur

De Eau de Toilette Spray Un1t3d Camou Man van Blauer komt in 2020 uit, tegelijk met de Eau de Toilette Un1t3d Camou Woman. De geur is kruidig en houtachtig, presenteert zich in de licht martiaal ogende flacon en is perfect voor de zomer met zijn subtiele mannelijke aanwezigheid. Zowel voor overdag als voor ’s avonds. Of je nu houdt van jeans, sneakers en een overhemd of zelfs een casual jasje. Met dit parfum onderstreept Blauer. uw persoonlijkheid en uw verlangen naar een verzorgd uiterlijk met een lichte maar mannelijke geur.

Merken zoals Blauer: Diesel & Armani

Naast Blauer behoren ook Diesel en Armani tot de meest gewilde jeansmodemerken. Deze luxemerken verkopen heren- en damesmode, evenals tassen, schoenen en accessoires.

Diesel: jeans, duurzame mode, geschiedenis & horloges

Het merk dat, net als de modemerken Guess, Tommy Hilfiger, GAP, direct geassocieerd wordt met jeansbroeken. Zij zijn aantoonbaar de makers van jeans en bieden nog zoveel meer. Je zou ze revolutionairen van de duurzaamheid kunnen noemen, omdat ze zich verzetten tegen massaproductie en met hun “UP – CYCLING”-campagne een campagne voor meer duurzaamheid in de mode-industrie zijn begonnen. Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen over Diesel en haar collecties.

Armani: het elegante sportmerk EA7, parfum & horloges

Een wereldberoemde naam achter een man die de modewereld revolutioneerde. Hij heeft elegantie en classicisme naar een nieuw niveau getild. Milaan, de stad van de mode, is geworden wat het nu is dankzij zijn werk. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over Armani.

Mode merken: Lijst

Als je enthousiast bent over modemerken zoals Blauer en meer wilt weten over merken, bekijk dan hier onze grote gids en maak kennis met de top modemerken in de wereld.

Blauer is een modemerk dat begint met B. Meer modemerken die met een B beginnen, vindt u hier: