Coach video’s: Modeshows, commercials, Micheal B. Jordan en Selena Gomez

Coach Videos – Het toonaangevende designhuis voor moderne luxe accessoires en lifestyle collecties staat bekend om zijn accessoires van goede kwaliteit. Beïnvloed door een volledig Amerikaanse stijl, benadert het merk design met een moderne visie, het herinterpreteren van luxe voor vandaag met een authenticiteit en innovatie die uniek is voor Coach. Over de hele wereld is de naam Coach synoniem met moeiteloze New Yorkse stijl. In dit bericht vindt u enkele video’s van de modeshow, de reclamecampagne, het model en het interview van Coach.

Vrouwen Mannen: Zomer & Winter voor Mannen

Het Amerikaanse modebedrijf heeft een groot aantal modecollecties. Hier vindt u enkele video’s van modeshows om een inzicht te krijgen in het werk van het modehuis.

Winter: Modeshow in New York

In deze modeshow presenteert Coach de herfst/wintercollectie voor vrouwen en mannen. De modellen dragen leren culotte-broeken en midi-rokken met drukknoopsluiting in felle kleuren. Daarnaast worden kledingstukken gepresenteerd zoals dagjurken met kronkelende patronen in een vintage-look. Trenchcoats gecombineerd en gestyled met dikke sokken en sneakers waren ook niet te missen op de catwalk.

Zomer: Modeshow in New York

Deze modeshow wordt geopend door modellen met bikerjacks, jassen, pufferjacks en leren trenchcoats. Naast deze kleding dragen de modellen ook tanktops en T-shirts. De kleding is ontworpen in een groot aantal kleuren, waaronder felle kleuren als rood en geel, maar ook neutrale kleuren als bruin, grijs en beige.

Commercials: Selena Gomez en Michael B. Jordan.

Tot de bekendste en populairste modecollecties behoren de samenwerkingen met beroemde beroemdheden. De commercials met de Amerikaanse zangeres Selena Gomez en de video met de Amerikaanse acteur Michael B Jordan.

Coach x Selena Gomez Collectie

De Amerikaanse actrice, zangeres, model en stemactrice Selena Gomez heeft een gezamenlijke collectie met Coach gelanceerd. Deze collectie omvat jassen, truien, accessoires en meer.

Michael Jordan en Spike Lee: woorden van wijsheid

In deze video praten Michael B. Jordan en Spike Lee over het gewicht dat woorden hebben en wat ze kunnen doen. Woorden kunnen je opbeuren of neerhalen. De boodschap is: kies je woorden zorgvuldig en kwets niemand.

BAPE x Coach Collectie

Het Japanse modelabel Bape staat bekend om zijn lifestyle en streetwear mode. In samenwerking met Coach lanceren de twee merken een gezamenlijke collectie. Voor de collectie werd de Amerikaanse rapper als model gebruikt. Ze draagt tassen zoals een rugzak, handtas en schoudertas. Ze draagt een capuchon, vissershoedje en bijpassende korte broek. De collectie omvat ook T-shirts, petten, hoodies en jassen.

VIP’s: Megan Thee Stallion en Jennifer Lopez

De twee succesvolle Amerikaanse muzikanten Megan Thee Stallion en Jennifer Lopez werken samen met het modehuis Coach. Lees hier meer over de samenwerking tussen de twee muzikanten.

Megan Thee Stallion Interview voor Coach

In dit interview met Coach vertelt de Amerikaanse rapper Megan Thee Stallion over wat haar tot een original maakt. De rapper praat over hoe zij aankijkt tegen authenticiteit, positiviteit en haar zelfvertrouwen. Andere Originals en Coach Fam leden zoals Matthew Mazur, Paloma Elsesser en Yuna stellen de vragen.

Jennifer Lopez x Coach Muziek Video

De videoclip van Jennifer Lopez, die meer dan 200 miljoen keer is bekeken, is opnieuw gemaakt voor de samenwerking met Coach. De zangeres en actrice heeft haar beroemde look uit haar videoclip nagemaakt en draagt daarbij verschillende Coach-tassen uit haar collectie.

Interviews: Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is het gezicht van de gezamenlijke collectie met Coach. In het kader van deze campagne met Coach beantwoordde de zangeres enkele vragen in een interview. U kunt hier lezen waar het interview over gaat.

Jennifer Lopez x Coach Collectie

Naast vragen over haar persoonlijke kledingstijl beantwoordde de Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez, die wereldwijd bekend werd door nummers als “If You Had My Love”, “Love Don’t Cost a Thing” en “Jenny from the Block”, ook vragen over haar nieuwe collectie met Coach.

Coach: Alles over het merk

Net als Valentino en Guess staat het modemerk bekend om zijn moderne luxe accessoires en handtassen. Beïnvloed door een volledig Amerikaanse stijl, benadert het merk design met een moderne visie en herinterpreteert het luxe voor vandaag met een innovatie die uniek is voor Coach. Over de hele wereld is de naam Coach synoniem met moeiteloze New Yorkse stijl. In dit artikel leest u over de oprichting van het label, zijn populairste producten, extravagante modecollecties en samenwerkingen.