Tips tegen ruwe handen: crèmes, producten en zachte handen

Ruwe handen! SOS ruwe handen! Zie je elke dag je handen voor je en wil je snel iets goeds voor ze doen? Maar uw tijd wordt in beslag genomen door de stressvolle werkdag en u kunt uzelf gewoon niet motiveren om ze een lange verzorgingssessie te geven? Of zijn uw handen uitgedroogd door het koude weer, heeft het schoonmaken in huis en de afwas te veel van uw tijd in beslag genomen? Gebruik een super kleine tijdspanne voor uw handverzorging of laat uw handen ’s nachts transformeren. Zelfs als je een snelle oplossing nodig hebt voor ruwe handen omdat je een auditie of een baan als handmodel te wachten staat, laten we je hier alles zien wat je moet weten. Hier is hoe je je handen en je dag kunt redden. Terug naar handverzorging en terug naar de schoonheidsgids.

Tips van een dermatoloog tegen ruwe handen

Als je het hele jaar door of in de winter last hebt van ruwe handen, kun je hier goede tips krijgen van een dermatoloog, zodat ook jouw tijd van ruwe handen eindelijk voorbij is.

  • Zachte handen in de winter
  • Producten tegen ruwe huid
  • Alledaagse tips tegen ruwe handen

Ruwe handen – hoe ze te bestrijden ’s nachts

Je komt laat thuis of in het hotel en hebt een belangrijke opname de volgende dag? Maar je merkt dat je handen zo ruw zijn dat handcrème alleen niet helpt? Ontdek in de video wat u ’s nachts kunt doen om uw dilemma op te lossen.

  • Vermijd ruwe handen
  • Zachte handen in de ochtend
  • Bevochtig de handen

Ontspannende handmassage

Na de juiste handverzorging, is het tijd voor een ontspannende massage. In deze video, laten we je een paar bewegingen zien voor de perfecte handmassage. Verwen uw handen met wat wellness!

Handverzorgingstips: Tips voor handverzorging en meer

U hebt uw ruwe handen kunnen bestrijden en wilt nu een handverzorgingsroutine in uw dagelijkse routine inbouwen om altijd zachte handen te hebben? Heb je eerst wat algemene handverzorgingstips nodig of hulp bij nagelverzorging? Hier vind je alles wat je moet weten.

Handverzorgingstips: Beschermt de huid & mooie nagels

Doe een stapje terug en leer in twee video’s snel hoe je als handmodel je handen moet verzorgen. Hoe bescherm je je handen tegen het leven van alledag en wat moet je doen om je handen in hun beste conditie te krijgen? Snelle en effectieve tips voor jou.

Routine voor handverzorging: gezonde handen en producten

Heb je als handmodel dringend tips nodig voor een handverzorgingsroutine die standhoudt in het dagelijks leven? Je vindt ze hier.

Nagelverzorging: Nagelverzorgingstips & Nageldesigns

Je handen zijn verzorgd en nu hebben je nagels een minuutje verzorging nodig? Laten we verder gaan met nagelverzorging.

Handverzorging: huismiddeltjes, producten en meer

Hier kom je terug bij het handverzorgingsoverzicht.