Huismiddeltje voor haar: kokosolie, olijfolie & avocado-olie

Home remedies voor haar – Het hoeft niet altijd duur te zijn als het gaat om haarverzorging. Er zijn eenvoudige en goedkope huismiddeltjes waarmee u uw verlangen naar een gezonde en volle haardos kunt vervullen. Verschillende oliën, zoals olijfolie, kokosolie, arganolie en co. zijn ideaal voor de verzorging van dof en futloos haar. Masseer de olie in het haar en laat het bij voorkeur een nacht inwerken. Als je haast hebt, spoel je de olie na 30 minuten uit en heb je gezond en glanzend haar. Met de juiste huismiddeltjes, de optimale haarverzorgingstips en de juiste haarverzorgingsroutine staat niets een volle bos haar meer in de weg. Lees hier meer over beauty tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

Kokosolie masker voor glanzend haar

Heb je broos, droog of dik haar? Kokosolie is een geweldige manier om je haar te verzorgen. Al na één keer aanbrengen zal uw haar zachter en gezonder aanvoelen. Wist je dat kokosolie gespleten haarpunten voorkomt? De vitaminen en mineralen die het bevat, zorgen ervoor dat uw haar er gezond en glanzend blijft uitzien. In deze video vindt u alles over kokosolie, van de juiste toepassing tot de optimale duur.

De beste oliën voor je haar

Er zijn veel verschillende haaroliën, maar welke is geschikt voor jou? Wij willen helpen en hebben de zes beste haaroliën uitgezocht voor vocht, glans en zachtheid.

  • Zonnebloemolie
  • Kokosolie
  • Shea boter olie
  • Avocado-olie
  • Olijfolie
  • Arganolie

De 3 beste aloë vera haarmaskers

Is je haar echt gestrest door al dat stylen? Probeer dan de zelfgemaakte haarmaskers gemaakt van aloë vera. Verse gel van de aloë vera plant, essentiële oliën, citroenen en uien zijn alles wat je nodig hebt om je haar te versterken en te laten groeien.

Verzorgingstips: Routine, trendkapsels en meer

U wilt niet veel geld uitgeven aan uw haarverzorging, die uiteindelijk toch niet oplevert wat ze belooft. Laat u dan inspireren door onze haarverzorgingsroutine met huishoudelijke producten en co.

Haarverzorgingsroutine: steil, krullend en kort haar

Afhankelijk van je haartype en textuur kan je haarverzorgingsroutine sterk verschillen. Ontdek hier de juiste producten en gewoonten voor uw haar.

Trendkapsels: Hailey Bieber, Kapsels & Trends

Trendy kapsels komen en gaan. Wij tonen u wat de hotste kapsels zijn en welke u niet mag missen!

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht en meer

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, kapsels en meer

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.