Giorgio Armani – Video’s, Elegantie, Collectie & Parfum

Giorgio Armani Videos – Iedereen kent de modeontwerper en ondernemer Giorgio Armani. Hij wordt beschouwd als een van de grootste en meest succesvolle modeontwerpers van de 20e eeuw. In dit artikel kom je alles te weten over de Italiaan. Van indrukwekkende collecties en modeshows tot samenwerkingen met Rihanna en een interview waarin hij zijn succesverhaal vertelt.

Vrouwen: Zomer en winter voor dames – Feminism Shines

Ongebruikelijke en ongewone snitten, die op hun beurt een monochrome kleurenballet hebben, beschrijven de uitdrukkingswijze van de modeontwerper, die in zijn ontwerpen tot uiting komt. Zijn diversiteit komt tot uiting in zijn talrijke collecties.

Zomer: vrouwenmacht is aan de orde van de dag

Vrouwen staan centraal in de zomercollectie 2020 van de Italiaanse ontwerper. Het motto van de modeshow is feminisme, en de creaties van Armani benadrukken de kracht en persoonlijkheid van elke vrouw die zijn kleding draagt.

Winter: Haute Couture – Italiaanse glamour in Parijs

Giorgio Armani’s wintercollectie 2021/2022 schreeuwt pure elegantie uit. Niet alleen het textiel van de kledingstukken is indrukwekkend mooi, maar ook het concept van de show is magnifiek. Alles is chique geborduurd en versierd. De show vond plaats in de Italiaanse ambassade in Parijs, die in barokstijl is gebouwd, passend bij de sfeer van de modeshow.

Zomer: vrouwen in broekpak over de catwalk

Elegante japonnen en chique broekpakken vormen ook in de zomer het middelpunt van de collectie bij Giorgio Armani. Deze werden in vele variaties gepresenteerd. Meestal werden boxy jacks gecombineerd met hoog uitgesneden broeken. De kledingstukken zijn veelzijdig genoeg om te worden gedragen van kantoor tot cocktails in de avond.

Mannen: Zomer en winter voor mannen – Authority by Armani

Het ene meesterwerk na het andere wordt gecreëerd door Giorgio Armani. Kwaliteit en klasse staan ook in de mannencollectie hoog in het vaandel. Zijn tijdloze kledingstukken zijn draagbaar voor elke gelegenheid en bepalen de stijl van het hele label.

Winter: Krachtige mode in de modeshow

Armani’s 2017 / 2018 herfst / winter collectie werd minimalistisch gehouden. De modellen dragen klassieke en tijdloze outfits. Alle kledingstukken zijn in grijs, bruin, donkergroen en donkerblauw.

Zomer: Splendid modeshow

Zoals altijd legt Armani de nadruk op elegantie en klasse in al zijn collecties. In deze lente- en zomercollectie flaneren de modellen in stijlvolle outfits over de catwalk. Ook hier is het kleurenpalet grijs, beige, bruin en groen.

Reclames: Armani voor de neus

Armani is niet alleen bekend om zijn talrijke modecollecties, maar ook om zijn cosmetica en parfums. Zijn parfums bestaan uit unieke geurcomposities die de drager bedekken met heerlijke geuren.

Eau de bleu

Een zeer bekend en populair mannenparfum van Armani is “Aqua die Gio homme”, een lichte en sportieve geur die ideaal is voor zowel de lente als de zomer.

Bloesem van reflectie

Armani geuren zijn ook erg populair bij vrouwen. Een van de meest populaire geuren is “My Way”. Het is een bloemige geur die de perfecte allrounder is voor alle gelegenheden en perfect voor lange zomeravonden.

VIP’s: popster Rihanna

Robyn Rihanna Fenty werd in 2003 ontdekt door een muziekproducer en brak twee jaar later al door met de ene nummer 1-hit na de andere. Rihanna is niet alleen succesvol in de muziekindustrie, want ze speelde als actrice in verschillende films en series en richtte later haar eigen cosmetica- en ondergoedlabel op.

Riri in Armani Jeans

De Amerikaanse zangeres Rihanna promootte niet één, maar twee collecties voor Armani. De eerste collectie die Rihanna showt is de “Emperio Armani” ondergoed collectie. Een andere collectie die Rihanna heeft gepromoot is de nieuwe Armani jeans.

Interviews: De zaken van de mode

Imran Amed leidt al meer dan 40 jaar The Business of Fashion, een bedrijf dat zich bezighoudt met de mode-industrie en tot doel heeft mensen die in mode geïnteresseerd zijn over de industrie te informeren en, onder andere, interviews met bekende modeontwerpers te houden.

De Armani erfenis

De 87-jarige Italiaan Giorgio Armani leidt het gelijknamige modebedrijf al sinds 1975. In het interview vertelt hij hoe hij het bedrijf heeft opgebouwd en nog steeds de volledige controle heeft over het succesvolle en wereldwijde bedrijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie