Hermès video’s: Reclames, Modeshow, Kelly Bag & Bestsellers

Hermès Video’s – Topvideo’s over het familiebedrijf Hermès. Net als Michael Kors, Longchamp en Prada is het modemerk een van de meest succesvolle leveranciers van luxe mode wereldwijd. De meest begeerde producten van het luxemerk zijn de Kelly Bag en de Birkin Bag. De twee handtassen hebben intussen een cultstatus bereikt. Sterren zoals Kylie Jenner dragen graag de populaire handtassen van de ontwerper. De meest interessante video’s over het modelabel worden hier in dit artikel gepresenteerd.

Damesmode: Zomer & Winter voor dames

De collecties van het modemerk zijn veelzijdig, ondanks het feit dat ze steeds in dezelfde stijlrichting zijn ontworpen. De diversiteit is te zien in de volgende collecties.

Winterkleren: mode van overal ter wereld

In deze show, die was opgedeeld in drie bedrijven, vond plaats in New York, Parijs en Shanghai. De modellen droegen lederen versieringen op de kledingstukken en lederen kleding.

Zomercollectie: zelfverzekerde lijnen op de catwalk

Ook in deze show presenteerden de modellen kledingstukken met de kenmerkende lederen details van Hermés in de vorm van lijnen. De collectie is ontworpen om eenvoudig en subtiel te zijn, omdat de focus op de drager ligt. De kleren zijn bedoeld om een krachtige vrouw uit te beelden.

Herenmode: Zomer en winter voor mannen

In de collecties van Hermés worden altijd nieuwe manieren gevonden om leer in hun ontwerpen te gebruiken. Soms zijn de kledingstukken geheel van leer en soms zijn alleen kleine details van leer gemaakt.

Winterkleding: collectie voor elke man

Deze mannencollectie weerspiegelt alles waar Hermés voor staat: elegantie, maturiteit en fatsoen. De kledingstukken zijn allemaal eenvoudig gehouden, zodat ze geschikt zijn om elke dag te dragen en bij elke gelegenheid kunnen worden gedragen. De collectie staat garant voor een verzorgd uiterlijk.

Zomerkleding: Losjes op de catwalk

Eenvoudige prints, traditionele patronen en strakke kledingstukken waren te zien in deze collectie. De modellen droegen voornamelijk converteerbare stukken, waaronder omkeerbare parka’s en een dubbele jas met een veelzijdig binnengilet.

Reclames: De zintuigen staan centraal

Hermés wordt niet alleen begeerd om zijn chique kleding. Het ontwerphuis is ook toonaangevend op het gebied van accessoires. De Birkin tas is een van de populairste en duurste producten van Hermés. Andere productcategorieën die Hermés in haar gamma heeft opgenomen zijn cosmetica en parfums.

Rode lippenstift: Aantrekkelijke blikvanger

Lipsticks kunnen de hele look veranderen. Rode lippen in het bijzonder vertegenwoordigen elegantie, kracht en passie. Pierre Hardy creëerde drie tinten in een intense en fluweelzachte matte afwerking om de schoonheid van de draagster te benadrukken.

Vrouwengeur: peper op de neus

De peperachtige, bloemige en kruidige geur zit in een roze flacon met een zwart deksel en is versierd met een dunne zijden sjaal die om de hals van de flacon is geknoopt. Het parfum staat voor zelfvertrouwen en kracht. Het is perfect voor zomer en winter. Met andere woorden, de ideale allrounder.

VIP’s: Kylie Jenner’s favorieten

Handtassen spelen een speciale rol in Kylie Jenner’s leven. Ze heeft een kamer in haar huis gebouwd die alleen bedoeld is voor het opbergen van haar tassen. De tassen zijn gesorteerd op ontwerper en zijn allemaal mooi verlicht. Haar favoriete stukken zijn de Hermés tassen die ze bezit.

Kylie’s persoonlijke tassen paradijs

Kylie Jenner presenteerde trots haar prachtige tassencollectie. Hermes tassen zijn ook vertegenwoordigd in haar collectie. Maar niet één, maar 13 Birkin Bags in verschillende maten en kleuren. De reality TV ster en ondernemer bezit ook 10 Kelly Bags.

Achter de schermen bij Hermés

De sjaals van Hermés zijn veelzijdig. Indien goed gevouwen, kunnen ze tot een zakje worden gemaakt dat om het middel kan worden gedragen.

Hoe worden Hermés sjaals gemaakt?

Hermes is bekend om zijn prachtige en unieke patronen op hun zijden sjaals en omslagdoeken. Deze zijn handgemaakt in Kyoto, Japan. De Japanse meester in marmerdruk Moriyoshi Nose verft zijde en andere stoffen voor het modemerk Hermès. Het drukken van marmer is een complex proces en een uitstervend ambacht in het tijdperk van inkjetdruk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie