Het modellenbureau geld betalen? Nee, je moet geld verdienen!

Moet je geld betalen aan een modellenbureau? Dit is een vraag die veel modellen zich in het begin stellen! Zelfs bij de grotere agentschappen horen we steeds weer verhalen over iemand die geld moet betalen om lid te worden van een modellenbureau. Wees voorzichtig. Je moet geen geld betalen om toegelaten te worden tot een agentschap. Goede agentschappen zullen samen met u geld verdienen.

Dubieuze modellenbureaus

De eerste en belangrijkste indicator om een goed modellenbureau te herkennen is de website, natuurlijk ook recensies en aanbevelingen.

Modellenbureau beoordelingen

Hier kunt u al zien of een bureau serieus is en of het goede aanbevelingen en beoordelingen heeft. Als je echter voor een modellenbureau of een modellenagent komt te staan die je een modellencontract aanbiedt waarbij je geld moet betalen, moet je daar onmiddellijk van afzien. Zodra u in het begin om een bankoverschrijving wordt gevraagd, moet u het contract niet ondertekenen. Serieuze bureaus willen met je werken zonder dat je iets hoeft te betalen.

Modellenbureaus Duitsland

Modellenbureaus vragen meestal geen geld voor de shoot. Later, zijn er een paar gevallen waar iets in rekening wordt gebracht, bijvoorbeeld. Maar dat is iets heel anders, b.v. als het agentschap vooruitbetaalt voor een reis. Maar dit wordt altijd van tevoren overeengekomen. Kijk daarom altijd van tevoren welk modellenbureau een goede website heeft, diverse modellen vertegenwoordigt, goede recensies op internet heeft en natuurlijk moet je ook de social media kanalen in de gaten houden, vooral Instagram!