Model Agency Guys

CM – Het modelbureau voor jongens en jonge mannen. Met slechts één klik in het hoofdmenu kunt u op elk moment toegang krijgen tot de huidige selectie mannelijke modellen. Als agentschap en management helpen wij onze jonge talenten om hun modellencarrière te beginnen. Modelleren op zich vergt vier ambities. De baan is veeleisend, het gaat om meer dan alleen een goed uiterlijk. Als model, en dat geldt vooral voor jonge mannen, moet je ook snel veranderlijk worden. Als een absoluut nieuw gezicht, is het genoeg om een coole look te hebben. Hoe veeleisender de fotoshoots en de fotografen worden, hoe meer ervaring je nodig hebt om de kwaliteit te leveren die de klant op dat moment verwacht.

Model worden betekent veel oefenen en trainen

Om veel ervaring op te doen, moet u worden opgeleid en geoefend door middel van banen. Maar bij de grote concurrentie heb je de eerste proefopnames nodig voor je eerste klus. Omdat het eerste altijd is om je portefeuille op te bouwen. Uw fotomateriaal moet de concurrentie kunnen bijbenen, zodat klanten u zullen kiezen voor opdrachten. Daarom moet je, zelfs als jonge man, eerst op zoek naar goed fotomateriaal. Maak je geen zorgen, je modellenbureau zal je helpen! Met contacten en een netwerk kun je goede fotografen vinden die je snel klaarstomen voor de industrie.

Eerste proefopnames als jong mannelijk model

Het maakt niet uit of je uit Hamburg, Berlijn, Keulen of München komt, je krijgt testopnames in het begin. In test shoots kun je je vaardigheden bewijzen en natuurlijk krijgt het agentschap feedback van de fotograaf. De eerste taak en de belangrijkste. Allereerst moet je je modellenboek vullen met zinvolle foto’s. Het gaat niet om 50 verschillende fotoseries, maar om 5 goede, gevarieerde fotoseries. Sportief, koppels, sexy in zwart en wit, ondergoed en zaken. Je hebt al een goede portefeuille! Verscheidenheid is zo belangrijk omdat klanten zich ook een bepaald beeld vormen als ze naar foto’s kijken. Als iemand een lookbook wil maken voor een hoogwaardig herenkledingmerk, is het zeker een voordeel als je al geschikte beelden in je portfolio hebt. Dit maakt het veel gemakkelijker om je in de set voor te stellen!

De eerste banen voor jongens en jonge mannen

Je eerste jobs zullen meestal bestaan uit fotoshoots. In het begin relatief weinig veeleisend, bijv. 20 stuks voor een online winkel. Het wordt veeleisender als je verschillende poses moet doen en, natuurlijk, emoties. Voor dergelijke campagneshoots moet je al een paar fotoshoots gedaan hebben, zodat je de nodige ervaring hebt en weet hoe je je moet opstellen in een ruimte, welk effect een bepaalde look of een bepaalde pose heeft. Door alle ervaring en frequente feedback zult u steeds zekerder worden in uw bewegingen. Natuurlijk maakt dit je ook steeds waardevoller voor de klant, want als je op een opnameset bent, is elke beweging perfect! Dat is precies waar het heen moet gaan voor jou.

Als jong mannelijk model, werk je vaak in showrooms. Kleine modeshows zonder publiek, waarbij je collectiestukken direct voor de klant presenteert, met de ontwerper of iemand van marketing. Op die manier kan de klant of koper, of het nu gaat om een boetiek of een grote modeketen, een directe indruk krijgen van de wijze waarop de afwerking en de materialen zijn samengesteld. De inkopers hebben ook de gelegenheid om rechtstreeks met u als mannelijk model te spreken en u bijvoorbeeld te vragen wat u van de stof vindt.

Als u meer wilt weten, lees dan hier ons artikel over dit onderwerp.

Toepassing voor jongens en jonge mannen

Als je nu wilt solliciteren als mannelijk model in ons agentschap, heb je slechts twee foto’s en je contactgegevens nodig! U kunt alle informatie hier vinden: