Modellenbureau vanaf 40: Succesvolle rolmodellen

Model worden op je 40ste? Zelfs op 40-jarige leeftijd kun je je nog aansluiten bij een modellenbureau en aan de slag gaan. Het is echter een groot voordeel als u al ervaring hebt opgedaan. Bijvoorbeeld omdat je al werkt als visagist of in een reclamebureau en zelf al een of twee keer voor de camera hebt gestaan. Als je jezelf wilt professionaliseren, meer opdrachten wilt krijgen en je eigen modellenportfolio wilt opbouwen, dan is het de moeite waard om je aan te melden bij een modellenbureau.

Tip! Kent u ons nieuwe reclamebureau voor gezichten al? Nu op: STIL Modellen

Modellen boven de 40 voor fotoshoots en reclame

Er is een zeer groot aantal producten en, bijgevolg, veel klanten voor 40 jaar oude modellen. Of het nu gaat om schoonheidsproducten, reclames voor onroerend goed portals, voedsel of mode voor online winkels. De mogelijkheden zijn waanzinnig divers en dienovereenkomstig kun je zelfs op gevorderde leeftijd nog aan de weg timmeren en jezelf als model vestigen. Vooral als gevolg van demografische veranderingen groeit de markt voor oudere modellen en breidt deze zich uit. Dus als je je bij wijze van spreken op je veertigste voorbereidt, kun je later nog steeds banen krijgen en veel verschillende klanten voor je winnen.

Als u al ervaring hebt opgedaan en al eerder in modellenbureaus actief bent geweest, hebt u natuurlijk veel voordelen, juist vanwege de zojuist genoemde demografische verandering. Steeds meer reclamespots en reclamecampagnes zijn ontworpen voor een ouder publiek of een oudere doelgroep.

Als u wilt solliciteren naar een baan bij ons modellenbureau, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet!

Hier vindt u alle informatie over de modelapplicatie.