Lara – internationale superster in opkomst: Parijs, Milaan & NYC

Lara – Binnenkort 18, klaar met school en nu al een mooie carrière aan het plannen! Schattig, professioneel en vastberaden, dat is onze Lara. Lees hier meer over haar weg naar het modellenwerk, haar doelen, waar ze nu uithangt en vooral hoe ze het deed tijdens haar laatste fotoshoot voor haar reis.

International Face – Eerste halte: Parijs

Iedereen wil haar. Of het nu de grootste agentschappen in Milaan, Parijs of zelfs NYC zijn, ze willen allemaal onze Lara contracteren en met haar werken. Eind maart van dit jaar gaat Lara voor het eerst naar Parijs, naar het door haar gekozen partnerbureau. Hier brengt zij haar voorjaarsvakantie door en zit zij voor het eerst in een model-flat-share waar zij samenwoont met andere internationale modellen en overdag naar shootings gaat. Daarna ontmoet zij vele internationale, high fashion klanten en weet zij naam te maken op de catwalks in Parijs. Met al die drukte zou je denken dat het te veel is, maar Lara overtuigt met haar nieuwsgierigheid en haar gedrevenheid.

Lara’s weg om model te worden – geschiedenis, doelen en plannen

Toen ze net 15 jaar oud was, kwam Lara naar een van onze castings. Aangezien haar afstuderen en haar schoolopleiding onze topprioriteit zijn, boekten we haar aanvankelijk alleen met occasionele testshoots en spraken we op de achtergrond met onze partneragentschappen. Ze zijn allemaal overtuigd en zijn echt gek op ons meisje. Geen wonder, met 1.80 meter en haar gezicht staat niets een grote carrière in de industrie in de weg. Van nu af aan moet zij de vakantie die zij tot haar afstuderen heeft, zo goed mogelijk gebruiken, zodat zij op haar 18e direct bekend zal zijn bij klanten. Er zijn grote doelen in de pijplijn voor Lara, waaronder New York. Maar tot het zover is, kijken we nog steeds uit naar de opbouw en de tijd met onze geliefden.

Lara op video – impressies van het model tijdens haar laatste shoot voor Parijs

Als u meer wilt zien van onze rijzende ster, kunt u onze nieuwste YouTube-video bekijken en een betere indruk van Lara krijgen. Het is sowieso de moeite waard om u in te schrijven om niets te missen, of het nu gaat om nieuwe banen of nieuwe modellen!

Foto’s van de opnames met Oliver Rudolph