Make-Up Artiesten / Make-up Artiesten / Stylisten in Keulen

Make-up artiesten en stylisten agentschap – van hoogwaardige experts en specialisten. In verschillende steden zoals Hamburg, Berlijn, München, Düsseldorf en Keulen bieden de deskundige visagisten en stylisten van CM hun professionele vakmanschap aan. Er zijn weinig grenzen aan je creativiteit. U kunt hier ook meer lezen over ons media- en reclamebureau.

De beste look voor iedereen met de beste make-up artiesten

Ons agentschap levert de beste visagisten / hairstylisten en populaire make-up artiesten voor gerespecteerde fotografen wereldwijd, bekende merken en TV producties,. Het werk omvat ook het stylen van sterren. randoms;Zo voeren ze altijd de individuele wensen van de klant snel en professioneel uit. Heeft u nog vragen? Neem nu contact met ons op, we kijken uit naar uw e-mail!

Boek stylisten voor Keulen

Niet alle stylisten zijn hetzelfde. Uitdagingen op verschillende werkterreinen en situaties verschillen nogal van elkaar op de set. Stylisten moeten het leuk vinden om met mensen te werken en zich netjes te presenteren aan de teamleden. Voor shoots heeft een stylist natuurlijk andere vaardigheden nodig dan bijvoorbeeld voor het stylen van bekende mensen wanneer zij op première-feesten of op TV verschijnen. Voor uitgebreide producties zetten stylisten hun jarenlange ervaring in. De perfecte stylist voor uw komende fotoproductie? Bel onze agenten!

CM helpt u graag bij het boeken van een uitstekende visagist of stylist in Keulen, Hamburg, München, Frankfurt en Düsseldorf. Wij bieden hoogwaardige make-up en hairstyling voor showrooms, fotoshoots, commercials en modeshows. Verbetering van de kwaliteit van uw producties door bijscholing. Onze make-up workshops zijn zeer gewild bij bedrijven, van persoonlijke één-op-één coaching tot smokey eye make-up workshops. Leer de trucs en geheimen met uw professionele stylist.

Service in ons agentschap voor u

Bent u op zoek naar de perfecte stylist voor uw fotoshoot? Met ons als uw stylistenbureau, kunt u gemakkelijk aan uw stylist in Keulen komen. Concentreer je, concentreer je volledig op je dagelijkse zaken met mode met je team. U kunt onze visagisten ook vinden in: