Milva x Pantene Pro-V Haar Biologie – TV Commercial (UK)

Geweldig. U kunt Milva nu zien in de nieuwe Pantene Pro-V Hair Biology commercial (UK). Na haar laatste TV commercial voor VW, is het terug naar de beauty wereld voor één van de topmerken: Pantene. Milva is een briljant model en zo uniek! Binnenkort zal er veel meer nieuws zijn van ons ultra sympathieke Best Ager Model. Dit is de nieuwe Pantene Pro-V reclame!

TV-spot (UK): Pantene Pro-V Haar Biologie

De mooiste scènes met Milva

Pantene – Het schoonheidsmerk voor gezond haar

Iedereen die waarde hecht aan gezond uitziend en verzorgd haar zal de producten van het haarverzorgingsmerk Pantene wel eens hebben geprobeerd. Het Amerikaanse haarverzorgingsmerk bestaat in Europa al sinds 1945 en is nu een van de bekendste en populairste haarverzorgingsproducten. Het bekendste product van het merk is de 2-in-1 shampoo- en conditionerformule. Pantene inspireert regelmatig vrouwen en mannen die van schoonheid houden met nieuwe revolutionaire producten. Het merk kreeg de meeste aandacht door een reclamecampagne in 1980 waarin modellen met prachtig zijdeachtig haar en een brede glimlach de zin “Don’t hate me because I’m beautiful” in de camera schreeuwden. De uitdrukking veroorzaakte opschudding en trok de aandacht, vooral in de VS. Sindsdien is de reclame van Pantene niet alleen gericht op schoonheid, maar ook op gezondheid.

In 1994 nam Pantene de eerste plaats in als de meest populaire shampoo op de markt, waardoor het het bekendste merk ter wereld werd op het gebied van haarproducten. Vandaag de dag behoren grote namen tot de ambassadeurs van het merk. Onder meer zangeres Selena Gomez en topmodel Gisele Bündchen hebben de Pantene-producten een gezicht gegeven. Vandaag ook door onze geweldige Milva.

Meer over Pantene UK: