Model Michael Sudahl

Een hele kerel – Michael Sudahl, sinds 2015 in onze modellenportefeuille, is een heel bijzondere kerel, tegenwoordig erg gewild. Zijn volle baard, zijn doordringende blik: Het zijn niet alleen de vrouwen die voor hem vliegen. Hij houdt van een uitdaging en werkt op een hoog niveau. Naast zijn carrière als bankier, wijdt Michael zich aan het zijn van een mannelijk model. In ons interview met hem komt u meer te weten over zijn houding, ervaringen en zelfbeeld.

Bekijk Michael’s model sedcard hier of al onze mannelijke modellen.

Michael: Het archaïsche schildermodel

CM: Wat spreekt je aan in de modellenwereld?

Michael: Ik hou van de uitdaging om binnen enkele ogenblikken op de set uit te vinden wat de bedoelingen van de fotograaf en de klant zijn. En dan met beide goed werk leveren. Zonder mijn identiteit te verliezen in het proces. Het is altijd een dans.

CM: Je hebt al ervaring als model, wat is je tip om een baan te krijgen?

Michael: Om een baan te krijgen, moet je extreem flexibel zijn. Beschikbaar zijn op korte termijn en een professionele houding hebben. Een sterke portefeuille helpt zeker ook.

CM: Wat is uw persoonlijke modetip?

Zie ik eruit als mode? Het gaat er meer om dat je je eigen stijl hebt.

CM: Wat is er speciaal aan jou of hoe val je op tussen andere modellen?

Michael: Ik denk dat mijn uiterlijk speciaal is. Archaïsch. Als je daar naar op zoek bent, zul je me vinden. Iedereen die met mij heeft gewerkt weet dat ik een volbloed professional ben. Met ervaring op vele gebieden. Van modeshows tot werktuigbouwkunde.

CM: Wat is je beste ervaring als model tot nu toe geweest?

Mooi is misschien het verkeerde woord. Ik vind de banen spannend. Altijd nieuwe mensen ontmoeten, uitkijken naar nieuwe locaties en uiteindelijk een overtuigend resultaat afleveren. Dat is cool. Oh ja, op een video shoot voor een autofabrikant speelde ik een matroos, ik was besprenkeld. Dat was cool. En voor een brouwerij die ik tijdens het douchen mocht opdrinken, was dat uiterst verfrissend.

CM: Dank je voor het interview beste Michael.

Model-Sedcard Michael S.

Je kunt alle foto’s van Michael hier vinden:

Modele Sedcard Michael

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie