Michael Kors Videos – Fashion Show, Reclames, Gigi Hadid & Vogue Interview

Michael Kors Videos – Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe mode en accessoires in een sportieve en toch elegante stijl. Net als Guess, Tommy Hilfiger en Louis Vuitton is het modemerk een van de meest succesvolle textiel- en juwelenmerken ter wereld. Enkele van zijn populairste winter- en zomercollecties en producten worden hier in dit artikel voorgesteld. Ook: de beste video’s van Fashion Week New York, de hotste designerkleding en smartwatches, reclamegezicht Gigi Hadid en exclusieve interviews met Naomi Campbell en ontwerper Michael Kors!

Vrouwen: Zomer & Winter voor dames en heren

De elegante jet-set levensstijl van Michael Kors is wereldberoemd. Miljoenen modeliefhebbers kijken reikhalzend uit naar elk van zijn collecties die tijdens de New York Fashion Week worden voorgesteld. De meest populaire modeshows en luxe kleding voor zomer en winter van Michael kors!

Winter: Modeshow in New York

In deze modeshow presenteert Michael Kors zijn collectie rond het thema kracht en macht. De modellen droegen kleding in neutrale kleuren, zoals grijs, beige, groen en zwart. De neutrale kleuren van de kleding zijn bedoeld om de focus op de drager te leggen en zijn persoonlijkheid sterker te laten uitkomen.

Zomer: Kendall Jenner opent de show

De kleren zijn bedoeld om een goed gevoel van eigenwaarde te creëren. Als je de kleren aantrekt, voel je je geweldig vrouwelijk en krijg je een fikse zelfvertrouwenboost. Meer over Kendall Jenner en hoe een supermodel als zij zich voorbereidt op een speciale dag als deze, hier: New York Fashion Week 2021

Reclames: Jetset High Life en High Tech

Michael Kors straalt een betere levenshouding uit en geeft mensen een inkijkje in het jetsetleven van de high society: Exclusieve internationale locaties!

Jet eenmaal rond de wereld en weer terug

Bella Hadid was het reclamegezicht van de lentecampagne Jet, Set, Go. In deze campagne wordt reclame gemaakt voor een schoudertas. Het wordt verondersteld een jet-set levensstijl over te brengen. De tas is verkrijgbaar in vele kleuren, maten en vormen.

Computer voor uw pols

Met de Michael Kors smartwatch zie je alles in één oogopslag, of het nu gaat om sms’jes, het weer, de tijd of zelfs een routebeschrijving, alles is snel, betrouwbaar, gemakkelijk toegankelijk en superchique om te beginnen.

VIP’s: reclamegezicht Gigi Hadid

Op 15-jarige leeftijd is Gigi Hadid al het campagnegezicht voor bekende merken als Guess. Het model heeft ook voor Michael Kors gelopen tijdens enkele van zijn shows en werd het gezicht van de “Wonderlust” parfumcampagne.

Gigi Hadid in Paradise

Het Amerikaanse model Gigi Hadid herkent haar gevoel voor avontuur en reislust in deze campagne voor het parfum. De geur is een luxueuze mix van bloemige en kruidige noten. De geur van dit parfum neemt de drager mee op een reis naar het paradijs met onbegrensde mogelijkheden.

Interviews: Michael Kors & Naomi Campbell

In deze interviews krijgt u een dieper inzicht in het leven van modeontwerper Michael Kors en zijn werk. In het interview met Vogue krijg je niet alleen antwoord op interessante vragen over de ontwerper, maar krijg je ook een kleine rondleiding door het huis van de ontwerper.

Thuis bij Michael Kors

Michael Kors nodigde Vogue uit in zijn flat in Greenwich Village en beantwoordde 73 spannende vragen over zijn leven en werk. Michael sprak over zijn favoriete stof om te ontwerpen, waarom hij zo graag in New York woont en welk kledingstuk hij vindt dat elke vrouw zou moeten hebben. In het tweede interview denken Kors en Campbell na over hun ervaringen in de mode-industrie.

Naomi Campbell en Michael Kors tijd samen

Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Michael Kors in de mode-industrie, nodigde supermodel Naomi Campbell hem uit voor een interview om te praten over hun tijd samen in de mode-industrie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie