Modellen Berlijn: Head Booker Scouting Week in September – Modellen in Berlijn Mitte

Terug in Berlijn voor een campagne – waarom de tijd niet gebruiken om te verkennen! Daarom heb jij als model de kans om volgende week in Berlijn weer gescout te worden + direct te solliciteren. Stuur ons uw foto’s! De komende dagen zijn we in Berlijn voor een nieuwe campagne shoot. Naast productie, boekingen, afspraken & co. willen we tijd op locatie nemen en nieuwe gezichten van Berlijn leren kennen.

Ons model management team zal zijn best doen om u en uw carrière als model te ondersteunen. Wij helpen u de juiste fotografen te kiezen, zodat u zo snel mogelijk uw modellenportfolio professioneel kunt opbouwen voor casting en directe boekingen! Wij vertegenwoordigen bekende klanten en merken en bieden u als model met ons management een kans om rechtstreeks in de hogere klasse binnen te dringen. Degenen die een echt internationaal uiterlijk hebben, krijgen ook de kans om met ons naar het buitenland te gaan. Van Milaan, Athene, Shanghai naar New York. Met onze partners helpen we modellen overal ter wereld aan een carrière. Met grote klanten zoals hier in Berlijn:

P&C / Fashion ID Afsluitende Show @ Fashion Week Berlijn AW2016

CM: Ook het alternatief voor ervaren modellen

Voor ervaren modellen zijn wij een interessant alternatief voor de klassiekers als modelmanagement. CM Models is het enige modellenbureau dat in elke Duitse metropool in de top 3 van de zoekopdrachten staat. Na slechts 15 maanden. Nu breiden we uit in Europa! U kunt ons al vinden in Zweden, Stockholm maar ook in Parijs of Milaan. Niet alleen banen, maar ook modellen. Ook voor hen hebben we de eerste interessante campagnes al geboekt. Wij zijn dan ook erg blij als u, als model uit Berlijn, geïnteresseerd bent in ons als agentschap als mogelijk nieuw management! Als je zin hebt om te solliciteren, stuur ons dan je foto’s en maten!

Solliciteer nu als model in Berlijn

Als u nu als model wilt solliciteren, let dan op de volgende criteria. Als vrouw moet je minstens 175 cm lang zijn. Als je een man bent, moet je minstens 185 cm lang zijn. Je moet een slank, hooguit atletisch figuur hebben. U moet uw uiterlijk verzorgen, uw huid, haar, handen en voeten goed verzorgd hebben. De data voor de live casting worden op flexibele wijze aan de geselecteerde kandidaten toegewezen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij wegens tijdgebrek slechts een beperkt aantal uitnodigingen kunnen uitdelen. Als je wordt uitgenodigd voor de live casting, maken we een paar polaroids van je voor ons boekingsteam. Natuurlijk zullen we ook een korte introductievideo maken. We zijn erg blij met nieuwe gezichten uit Berlijn! Als we u hebben kunnen overtuigen, schrijf ons dan nu en stuur ons uw fotomateriaal.

Probeer het.

Toepassing / Gieten

Casting registratie voorbij!

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

Model worden in Berlijn – tips & tutorials voor modellen in de CM Gids

Ik wil een model zijn! Of niet? Als u nog geen beslissing hebt genomen, helpen wij u in de CM Gids met interessante artikelen, uitleg en gratis tutorials. Model zijn is een zware job, je moet heel professioneel zijn en altijd overtuigen voor klanten en in het dagelijkse leven. Je moet op je figuur letten, je moet sportief zijn en altijd op tijd zijn. Je moet een zeer georganiseerd persoon zijn, zodat je de verschillende fotoafspraken en fotoshoots voor jezelf kunt organiseren. Zodra je modellencarrière echt van start gaat, komen er ook reis-, hotel- en reisarrangementen bij. Natuurlijk zijn er ook vluchten en aansluitende vluchten. In de hogere klasse verwachten klanten onmiddellijk een absoluut professionele en perfecte verschijning van het model. Uw agentschap, ook.

Als u meer wilt weten over hoe u model kunt worden, kunt u altijd onze modelgids doornemen. We hebben veel artikelen over modeshows, catwalks, topmodellen, sollicitatietips, tips voor je modellenportfolio, shoppingideeën en tutorials. Natuurlijk vindt u hier ook de belangrijkste technische termen die u als model moet kennen! Wij hebben ook de belangrijkste namen, modeontwerpers, supermodellen en nieuwe merken voor u. In de modelgids vindt u ook instructieve video tutorials en video’s. Als u meer wilt lezen, klik dan hier: Word een model.

CM – Modellen Berlijn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie