Secret Casting Berlijn: data volgen – solliciteer nu!

Maak je klaar voor de volgende CM Casting Tour! Heb je je altijd al als model willen aanmelden of ken je iemand die zich zeker als model zou moeten voorstellen? Dan heb je nu de kans op een live casting bij ons modellenbureau. In augustus houden we onze castings in Berlijn en Keulen – de individuele data volgen binnenkort! Natuurlijk zal bij alles rekening worden gehouden met de actualiteit en met de nodige beschermingsmaatregelen!

De data zijn er! Registreer nu voor Berlijn

Deze zomer hebben we een heel speciale traktatie voor jullie! Het wordt 35° in Berlijn deze week. Perfect voor ons CM Gosee Days. In plaats van een grote Berlin Fashion Week Casting beginnen we onze CM Gosee Days op maandag. In plaats van 3 uur en tot 150 modellen plannen we 5 dagen en enkele afspraken – passend bij de huidige situatie #staysave

Aanvraag voor het gieten

Sollicitatie – stuur ons uw korte introductie met de belangrijkste informatie en een paar foto’s. Ons model scouting team doorzoekt elke avond de aanmeldingen en verstuurt dan de individuele uitnodigingen.

Castingdatum – het exacte castingadres wordt u meegedeeld na de succesvolle uitnodiging. Bij de casting, maak je een kleine inleiding en dan een kleine catwalk. Na afloop worden er een paar polaroids van u genomen, zodat ons team u goed advies kan geven!

Beschermende maatregelen en uitnodiging

Met het oog op een veilige casting kunnen alle modellen dit jaar alleen op uitnodiging deelnemen. Daarom is het belangrijk dat u zich van tevoren aanmeldt voor de casting! Ons model scouting team zal elke dag de uitnodigingen bekijken en u uw afspraak sturen.

 • Geen open casting deze zomer
 • Vorige toepassing
 • Individuele uitnodiging met afspraak na aanvraag

Niettemin zullen wij trachten zoveel mogelijk uitnodigingen te versturen. Als je altijd al model hebt willen worden of iemand kent die dat echt moet worden, dan is dit je kans!

Steden: Casting Tour

 • Keulen
 • Berlijn

Toepassing: Live Casting

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Tips voor het casten en model worden

  Model worden is echt hard werken, je moet constant aan je carrière werken en geduldig zijn. Zodat je stap voor stap verbetert, maand na maand en jaar na jaar. Maar je kunt het maken en een echte droombaan hebben! U zult interessante mensen ontmoeten, soms meewerken aan spectaculaire producties en klussen, door Duitsland, Europa en de hele wereld reizen. Als je meer wilt leren over casting en model worden, lees dan hier onze grote gids, gratis en voor jou: