Fashion Week 2016 Berlin - Models & Shows

Modeweek Berlijn SS 2017

Berlin Fashion Week SS 2017 – nog maar een paar dagen en de modeweek gaat in haar hete fase van start. Tijdens de modeweek presenteren de modeontwerpers hun huidige en nieuwe collecties van het seizoen. Natuurlijk zullen wij, als modellenbureau in Berlijn, weer op de eerste rij zitten. Voor onze modellen is het dan van casting, naar casting, naar casting. Het modecircus komt terug naar de hoofdstad! We zijn al bezig met het coördineren van afspraken, het plegen van veel telefoontjes en het versturen van de eerste showpakketten naar de ontwerpers en managers.

Elk jaar zijn we blij om samen te werken met geweldige ontwerpen. De modeweek is ook iets speciaals voor modellen! Niet alleen zijn er fantastische shows in een chique sfeer, maar de evenementen in de marge van de shows zijn ook populaire plaatsen voor ons in de mode-industrie om naartoe te gaan. Om elkaar te leren kennen, te netwerken en nieuwe projecten op te zetten. Naast de shows en feesten zijn er ook de bestelbeurzen. Als bijzonder hoogtepunt hebben we deze keer een van de meest exclusieve locaties in Berlijn kunnen winnen voor onze casting voor de Fashion Week. Zoals altijd kunt u alles live en backstage volgen op onze agentschapspagina. Binnenkort vindt u hier meer informatie over de model casting in Berlijn! Op Fashion-Interview.com vindt u ook alle shows en data van de Berlin Fashion Week / 2016.

Show & Boutique Castings – CM helpt ook u als castingbureau

Voor uw modeshow, imagocampagne of de volgende reclamespot! Wij hebben slimme oplossingen voor het vinden van modellen en vergroten zelfs uw bereik in social media marketing > Castingbureau.

 


Berlijn Mode Week Lente / Zomer 2017

model-annel-maisonnoee-mercedes-benz-fashion-week-berlin-fruejahr-sommer-2017-3 model-anne-mac-morris-mok-designer-for-tomorrow-peek-cloppenburg-fashion-id-mercedes-benz-fashion-week-berlin-fruejahr-sommer-2017-1 model-anne-sportalm-kitzbuehl-mercedes-benz-fashion-week-berlin-fruejahr-sommer-2017-2 whoopy-lee-aleksandra-harald-gloockler-pompoos-mercedes-benz-fashion-week-berlin-fruejahr-sommer-2017-1

 


Het artikel in een oogopslag:


 

Berlijn Modeweek voor Nieuwelingen – Castings, Pasvormen, Shows

Vooral aanstormende modellen, New Faces dus, vragen zich af hoe het is om Fashion Week te doen. Neem een kijkje achter de schermen met ons! De modeweek vindt niet alleen twee keer per jaar in Berlijn plaats, maar in elke modemetropool ter wereld: Parijs, Londen, Milaan, New York, Tokio, Sjanghai en nog veel meer. Terwijl ontwerpers en hun teams zich concentreren op de modeshows, begin jij als model pas met de castings.

Wanneer zijn de eerste castings van de Fashion Week?

De castings voor individuele shows van modeontwerpers vinden enkele dagen voor het officiële begin van de modeweek plaats. Dit jaar moeten de modellen in het weekend aankomen, d.w.z. op 25/26 juni 2016.

Hoe krijg ik uitnodigingen voor de casting?

Als model krijg je meestal een lijst met castingdata voor de Fashion Week van je agentschap. Deze zijn deels op uitnodiging en deels open. Iedereen kan deelnemen aan open casting. De castings vinden plaats in de grote hotels in de stad Berlijn. Dit is waar de grote modellenbureaus en honderden modellen elkaar ontmoeten. Velen krijgen hun eerste indruk van hoe groot de concurrentie in de modellenwereld is!

Hoe werkt een casting met een modeontwerper?

Elk individu heeft slechts enkele seconden voor een casting, direct gefotografeerd in zijn kleding (fitting). Degenen die het al tot de fitting hebben geschopt, maken een goede kans om later voor een modeshow te worden geboekt. Nadat alle castings zijn voltooid, bellen de ontwerpers de afzonderlijke agentschappen en vragen om bevestiging van de afzonderlijke modellen. De taak van de modelagent bestaat erin de individuele afspraken af te wegen en de beste shows voor het model te vinden. Na een paar uur gaan de eerste bevestigingen de deur uit. Slechts een paar uur later begint de Fashion Week Berlin! Als model ben je nu idealiter alleen nog maar onderweg: van pasbeurt naar pasbeurt en van show naar show.

Is Fashion Week de moeite waard voor modellen?

Fashion Week (Berlijn) is de moeite waard voor New Faces. Je ontmoet veel interessante mensen en ook veel andere modellen. Puur financieel gezien zul je niet rijk worden van de Fashion Week, als je kijkt naar je uitgaven voor hotel, reizen en de tijd die je eraan besteedt. Maar wat je zeker zult krijgen is waardevolle ervaring en nieuwe contacten. Daarom is de modeweek in Berlijn bijzonder de moeite waard voor nieuwe gezichten om hier in Duitsland hun eerste ervaring op te doen.

 


 

Modellen casting voor Fashion Week – Wij zoeken nieuwe gezichten voor ons agentschap

Model Agency Berlin – Bent u op zoek naar één van de opkomende agentschappen in de mode- en reclame-industrie? Dan is CM, CM Models, de plek voor jou. We hebben de grootste agency site in Duitsland, zijn te vinden op alle social media kanalen en werken voor boeiende klanten, van Opel tot Masarati, AboutYou, Clockhouse by C&A, Reno, Dior, Nivea Men, en nog veel meer. Wij ondersteunen u ook als model in uw zoektocht naar mogelijkheden in het buitenland, in Milaan & Co. Wij ondersteunen ook nieuwe gezichten met eerste proef fotoshoots! Veel goede redenen om op 27.06.2016 naar de Alexanderplatz in Berlijn te komen!

De modellen casting is niet voor shows, uitsluitend voor het agentschap. Plaatsen zijn beperkt!

U kunt zich nu hier inschrijven: Modellen casting @ Fashion Week Berlijn SS16

 


 

Shows & Modebeurs – Hoogtepunten van de Berlijnse modeweek

Binnenkort!

Geen catwalk meer op de Straße des 17. Juni – Fashion Week terug in het ijsstadion

BILD meldt dat de Berlin Fashion Week SS16 dit jaar niet meer op de Strasse des 17 zal plaatsvinden. Voor de modeweek werd de straat midden in het centrum van Berlijn telkens drie weken lang afgesloten. Het gebruik van de straat brengt ook telkens een speciale gebruiksvergoeding in de orde van 6 cijfers met zich mee. Daarom vindt de Fashion Week ook dit jaar, net als in 2014, weer plaats in het Erika Hess Ice Stadium.

Fashion Week AW 2016, een kleine terugblik:

berlin-fashion-week-modenschau-2016-runway-fashion-id-peek-cloppenburg-key-looks-candy-fashion-johanna

Model: Johanna voor Fashion ID / Peek & Cloppenburg

berlin-fashion-week-modenschau-2016-runway-tulpen-design-model-anastasia

Model: Anastasia voor Dorothee Schumacher

berlin-fashion-week-modenschau-2016-runway-odeur-model-anne

Meer over Fashion Week AW 2016

 


 

Berlijnse modeweek @ Erika Hess Ijsstadion Berlijn

U kunt de Mainstage hier vinden: Müllerstraße 185,13353 Berlijn

Hoe vind je het Erika Hess Ice Stadium?

Benader via:

  • Centraal gelegen via S+U Wedding of S+U Natural History Museum
  • Een paar meter te voet naar de U-Bahn Reinickendorfer Straße of de U-Bahn Schwartzkopfstraße.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie