Onze Curvy Queen Camille: Curvy Model in Berlijn

Charmant. Camille is zeer Brits. Daarom zijn wij des te verheugder dat wij het Hamburgse model als partner in Duitsland en het management hebben kunnen binnenhalen. Camille is een rond model en brengt elke look absoluut op tijd in alle shoots. We zijn erg blij dat we met haar kunnen samenwerken. De plus size markt voor oversized en gebogen modellen groeit meer en meer en heeft behoefte aan nieuwe talenten zoals Camille!

Onze directeur Creatieve Kunsten Oliver Rudolph sprak een jaar geleden al over de trend en de tendens naar gebogen modellen in een interview met het modetijdschrift FIV Magazine. VIP’s zijn nu ook op zoek naar gebogen modellen voor jobs op TV, maar er zijn ook modebloggers zoals Riccardo Simonetti op de Fashion Week die op zoek zijn naar grote plus size modellen voor hun Hamburgse modeshow. Onze klanten sturen ons dan ook meer en meer verzoeken en vragen of wij een mooi gebogen model hebben voor de volgende fotoshoot. Nu hebben we het!

Camille is ons eerste Curved Model en we zijn erg blij dat we haar als management kunnen ondersteunen bij het opbouwen van haar modellenportfolio maar ook haar carrière. Camille’s eerste modevideo, samen opgenomen in Berlijn, is nu te zien op ons YouTube-kanaal! Als u geen video wilt missen, volg ons modellenbureau dan op YouTube.

Vind meer van onze mooie Camille in Camille’s Sedcard!

Commercial Showreel met Curvy Model Camille

Wil je model worden in Hamburg?

Heb je er altijd van gedroomd om model te worden? Grijp dan nu je kans en solliciteer bij ons modellenbureau voor leuke banen in Hamburg! Fotoshoots, videoshoots, catwalks, als model kun je veel van de wereld zien! Maar eerst moet je je modellenportefeuille opbouwen. Lees hier meer over het onderwerp: Modellenwerk & Model worden. Ons modellenbureau (“Top Recommendation” / Bravo Girl 2017) en onze fotografen zullen eersteklas voor u zorgen. Ons internationaal modellenbureau gaat over meer dan alleen arbeidsbemiddeling. Wij investeren in onze modellen, met fotoshoots, videoshoots, maar ook onze modelcoachings en trainers. Een concept dat uniek is in Duitsland. Je leert veel over persoonlijkheid, acteren maar ook over het leven van een model.

De perfecte start voor een carrière als model. Als je internationale dimensies hebt, moet je al in het buitenland werken, in de grote modehoofdsteden, van Hong Kong tot New York en Parijs. Lees hier meer: Model in het buitenland. In de grote megasteden zijn er zeer goede banen, maar ook veel concurrentie. We maken je fit en helpen je de perfecte start te maken van je modellencarrière. Solliciteer nu bij ons agentschap als model in Hamburg: Model Sollicitatie.