Streetstyles Herfst Hamburg 2017

Een grootse entree voor sjaal, hoed en handschoenen! De rillentijd is weer aangebroken en we proberen de nare kou te ontvluchten. Maar wat was dat ook alweer? Er is niet zoiets als slecht weer, er is alleen slechte kleding. Maar de herfst brengt niet alleen maar weer kou, want hij versiert steden als Hamburg met prachtige kleurrijke bladeren en laat de gouden herfst ontwaken met een paar zonnestralen. Natuurlijk passen wij ons ook visueel aan met onze herfstmode. Zoals elk jaar komen er weer veel opties, nieuwe trends en must-haves bij. Hamburg weet waar het op staat! Waar grote modebloggers als Caro Daur of Xenia Van der Woodsen hun thuis hebben, moet men weten wat er in de koude maanden op straat in de mode is. Wij hebben een voorbeeld genomen aan Hamburg en laten u zien hoe u uw outfit kunt omtoveren tot de perfecte herfst street style á l a Hamburg!

Street Style Hamburg vooral winddicht

Als tweede grootste stad van Duitsland heeft Hamburg veel te bieden. Iedereen die er ooit is geweest of er zelfs woont, weet dat het aan de prachtige Elbe ook erg winderig kan zijn. De it-stukken van dit jaar, zoals oversized wollen truien met kraag, zachte jassen en stijlvolle hoofddeksels, zijn niet alleen ongelooflijk chic, maar ook echte schatten om je warm te houden. Winddicht en toch stijlvol is het motto van de Hamburgers! Of het nu een boottocht is of een wandeling door de Speicherstadt, de outfit moet overal tegen kunnen.

https://www.instagram.com/p/BaYqWVpjFWu/?taken-by=jkpictressions

Street style houdt van trenchcoats

Wat is er zo geweldig aan trenchcoats? Ze zijn klassiek mooi en kunnen met alles gecombineerd worden. Zelfs als je meer een sportief type bent, ziet een trenchcoat met jeans en sportschoenen er tegelijkertijd casual en chic uit. Tegenwoordig is hij er in veel verschillende kleuren, maar als je niet fout wilt gaan, ga dan voor het klassieke beige model zoals modeblogger Caro Daur op de foto hieronder. Samen met rode accenten die boven het jasje uitsteken en grote oorbellen, ziet de outfit er veel spannender uit.

https://www.instagram.com/p/Ba7MMemHmex/?taken-by=carodaur
https://www.instagram.com/p/BbAiV8NhCB3/?taken-by=vcy.w

It Piece Baker Boy Hoed

Tenslotte zie je in de koude jaargetijden niet alleen beanies, maar ook brutale bakerboyhoeden. Ze geven een nonchalante toets aan elke outfit en doen denken aan de ontspannen stijl van de gracieuze Parisienne. Destijds werd het platte hoofddeksel uitsluitend door mannen gedragen en nu wordt het gedragen door stijlvolle vrouwen in de straten van Hamburg. Hieronder kunt u zien hoe u ze kunt combineren.

https://www.instagram.com/p/BakEdhHBiHJ/?taken-by=vcy.w
https://www.instagram.com/p/BYfkQKnjYMQ/?taken-by=xeniaoverdose

Ze dragen allemaal wit.

De kleur wit kan met alles gecombineerd worden en komt niet alleen voor op broeken, maar ook op jasjes en truien. Als u zich in de herfst warm wilt houden, kunt u lichte truien of knusse jasjes in deze trendy kleur dragen. Of ze nu ton sur ton zijn of in contrast met een donkere broek, deze kledingstukken zijn een absolute must-have voor de komende winter.

https://www.instagram.com/p/BaWrv3TD2I9/?taken-by=xeniaoverdose

https://www.instagram.com/p/Ba4KhFzHxgh/?taken-by=carodaur

Oversized mouwen als een must-have

Op de Hamburger Meile zie je dikke truien met extra lange mouwen. Statement mouwen, trompetmouwen of ook wel megamouwen genoemd. Maar hoe ze ook heten, we weten dat we van ze houden! Ze zien er super chique uit en geven een stoere touch. Als u dit najaar extra stijlvol voor de dag wilt komen, grijp dan de trui met extra lange mouwen in zacht blauw. Maar niet alleen als een trui, nee! Deze trend kan ook worden gezien als een jurk. Samen met een kleine tas en hoge hakken is de elegante look klaar voor street style.

https://www.instagram.com/p/Baj99C6jg0V/?taken-by=curlsallover

https://www.instagram.com/p/BbKGao-Hbhc/?taken-by=carodaur