Victoria Beckham: Luxe modeontwerpster verlaagt prijzen!

Modeontwerpster Victoria Beckham voert haar verschillende modelabels nu onder één naam. Het label “Victoria, Victoria Beckham” zal in de toekomst ook mode van “Victoria Denim” omvatten. en het beste: haar ontwerpen zullen nu eindelijk goedkoper zijn!

Victoria Beckham: mode nu voor elke vrouw

Het vereenvoudigde bedrijfsconcept van het ex-Spice Girl is zeer klantgericht: Eén duidelijke modelijn, geen verwarring door verschillende sublabels. De verlaagde prijzen zijn ook bedoeld om de klantenkring uit te breiden. Tenslotte kan de modebewuste “doorsnee vrouw” zichzelf ook trakteren op een paar stukken uit de modecollectie van Victoria Beckham. Met haar nieuwe collectie “Resort 2016”, wil Victoria het nieuwe concept inluiden.

Wij vinden het geweldig dat Victoria Beckham de prijzen van haar modelijn verlaagt! Toegegeven, met een prijs van tussen de 200 en 2000 euro per designer stuk, is Victoria’s mode nog steeds niet goedkoop, maar het is BETAALD!

Victoria Beckham voegt modelabels samen

(Bron: Elle.de)

Samenwerking met Estee Lauder voor het Beckham-label

Victoria’s Beckham Limited label heeft niet alleen naam gemaakt op de New York Fashion Week, maar realiseerde in 2016 ook samenwerkingen met Estee Lauder en Target. Van schoenen tot chique jassen en jurken, het luxelabel heeft zijn plaats in de modewereld behouden. Bekijk hieronder de nieuwste herfst/wintercollectie en een blik op de laatste trends van NYFW. Laat Victoria Beckham je inspireren: High fashion, luxe en individualiteit zijn een must in haar ontwerpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie